• Website laten maken voor de Groothandel

Website laten maken voor de Groothandel

Laat een website bouwen die spreekt voor uw onderneming

Waar men vroeger visitekaartjes uitwisselde, doen wij dat tegenwoordig met websites. Ook als distributeur of groothandel ontkomt u daar niet langer aan: een website is een belangrijk onderdeel van uw business, maar het heeft zoveel meer functies dan alleen een visitekaartje. Een goede website versterkt het imago, voorziet de bezoeker van informatie, genereert leads en conversies. Sigma Solutions heeft een team van experts in huis dat ervoor zorgt dat een website dit allemaal voor uw onderneming doet. Hieronder volgt een kleine greep uit onze werkzaamheden die bijdragen aan online succes.

Design en gebruiksgemak

Voor velen is de eerste indruk veelzeggend. Voor distributeurs en groothandels is dat niet anders. Een goede eerste indruk is ook essentieel voor een website, maar daarbij is het ook nog eens belangrijk dat deze makkelijk te gebruiken door de bezoeker. De UX-specialisten van Sigma Solutions weten perfect de balans te vinden tussen design en gebruiksgemak. Zo maken wij voor u een site die er aantrekkelijk uitziet, maar nog aantrekkelijker wordt wanneer deze gebruikt wordt.

Vindbaarheid

Een mooi design en prettig gebruiksgemak van een site is belangrijk. Maar wat heeft u er aan wanneer deze niet wordt gevonden op Google? Niet veel. Als groothandel of distributeur is het belangrijk dat u door uw klanten wordt gevonden. Bij Sigma Solutions denken wij graag met u mee. Op welke zoektermen wilt u gevonden worden? Wat willen uw klanten weten? Samen creeëren we content die zorgt voor vindbaarheid van uw website.

Genereer leads en verhoog conversie

Een website kan gerust worden gezien als de showroom van uw groothandel of distributiebedrijf. Veel klanten oriënteren zich eerst online, alvorens ze overgaan tot een aankoop. Het genereren van leads is dus een zeer belangrijk doel van een site en bij Sigma Solutions zorgen wij ervoor dat die showroom er niet alleen piekfijn uitziet, maar ook nog eens dusdanig is ingericht dat deze zorgt voor conversies.

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions biedt naast websites voor distributeurs en groothandels nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem dan snel contact met ons op.

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º