• Websiteoptimalisatie voor de Distributeur

Websiteoptimalisatie voor de Distributeur

Optimaliseer uw website voor gebruiksvriendelijkheid en conversie 

Een optimale website begeleidt uw bezoekers door hun koopproces 

Mensen zoeken op het internet met een doel in gedachte. Zo zijn ze bijvoorbeeld op zoek naar informatie over een product. Als zij dit niet gemakkelijk vinden, verlaten ze de website weer. Zonde, want misschien biedt uw bedrijf wel de perfecte oplossing voor het probleem van de klant! Door middel van websiteoptimalisatie is uw distributeur of groothandel makkelijker te vinden en de website beter te gebruiken. Hierdoor bereiken klanten makkelijker hun doel, en ontstaat een gekwalificeerde lead.   

Wat is een geoptimaliseerde website? 

Door middel van websiteoptimalisatie zorgt u dat de website van uw distributiebedrijf of groothandel technisch en inhoudelijk zo sterk mogelijk presteert. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat uw website snel laadt, en links naar andere pagina’s op uw site werken. Lees hier meer over technische zoekmachineoptimalisatie. Voor de klant is het fijn als zij uw product makkelijk kunnen vinden. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een online catalogus. 

Het totaalpakket 

Bij ons stopt het niet bij het optimaliseren van uw website. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen en inhoud en werken ook de plannen volledig voor u uit. Neem gerust contact met ons op. 

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º