• Website voor bedrijven met Complexe Klantreizen

Website voor bedrijven met Complexe Klantreizen

Herkent u zich in de volgende quote: "Mijn klanten schaffen het product of de dienst die wij leveren maar enkele keren in hun leven aan.". En ziet u dat uw klanten echt op u willen kunnen vertrouwen, omdat u naar hun idee een adviserend verkoper bent. En dat zij echt een goed onderbouwde keuze willen maken waarvoor zij ook echt de tijd nemen? Dan bent u naar ons idee een bedrijf met een complexe klantreis.

Website

In onze visie is uw website het platform waarop de online interactie tussen uw bedrijf en uw potentiële klant plaatsvindt. Het is dan ook belangrijk dat de website er aan bijdraagt dat wordt voldaan aan de wensen en behoeften van kopers van uw producten of diensten.

Onze aanpak

Zichtbaar zijn voor de klant

De website draagt maximaal bij aan vindbaarheid. Door enerzijds te voldoen aan de technische eisen die Google en andere zoekmachines hebben. En door anderzijds op een slimme manier aan te sluiten bij zoekgedrag van uw (potentiele) klant.

Vertrouwen van de klant opwekken

Bezoekers aan uw website moeten vertrouwen krijgen in uw bedrijf. Snelheid, goed werken op verschillende apparaten en het op gestructureerde wijze ontsluiten van uw content zijn hierbij essentieel.

De klant laten converteren naar lead

De klant op het juiste moment raken met de juiste conversiemechanismen leidt tot maximale conversie, en is daarmee een essentieel onderdeel van de websites die wij ontwikkelen.

Ons succes

Sigma Solutions heeft al bijna 20 jaar ervaring met het meetbaar, rendabel en duurzaam laten groeien van bedrijven met complexe klantreizen. Wij zijn daarbij de online business partner, wat erin resulteert dat veel van onze klanten al ons gehele bestaan klant bij ons zijn. Onder 'Cases' staan veel van de voorbeelden van bedrijven met wie wij lange termijn succesvolle samenwerking hebben.

 

 

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º