Geïntegreerde Oplossingen

Waarom kiezen voor een geïntegreerde B2B Webshop of Portal?

Voor maakbedrijven, distributeurs, groothandels en technisch en industrieel dienstverleners die al lange tijd succesvol zijn, zorgt een groot aantal offline orders voor onnodige inefficiëntie. Veel van die bedrijven zoeken dan ook naar B2B Customer Self Service en B2B E-commerce gerelateerde oplossingen om de werkdruk te kunnen verlichten. Met het uitgebreide en generieke koppelvlak van ons Digital Business Platform Accessify SaaS kunnen wij uw ERP-systeem naadloos integreren met het online platform, uw B2B Portal of B2B Webshop. Op die manier zal uw online platform belangrijke uitdagingen voor u aanpakken, zoals inefficiëntie in belangrijke bedrijfsprocessen, werkdrukverlichting, orderfouten en onnauwkeurige financiële gegevens, welke een negatieve invloed hebben op uw bestaande klantrelaties.

Onze geïntegreerde oplossingen maken gebruik van alle productgegevens en branche specifieke bedrijfslogica die u real-time in uw ERP-syteem hebt opgeslagen. Maar om al deze informatie in real-time op uw B2B Portal of B2B Webshop te kunnen weergeven, moet u er natuurlijk wel voor zorgen dat alle informatie in uw ERP-systeem correct is. Als Online Business Partner ontzorgen en ondersteunen wij u op dit gebied volledig. We nemen de uitdagingen en kansen binnen uw primaire bedrijfsprocessen als startpunt binnen een samenwerking en kiezen op basis daarvan de meest geschikte online middelen. Uiteindelijk resulteert dit in het te hoeven onderhouden van maar één database, met als doel om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren vanuit "online".

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

 

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›