• B2B Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

B2B Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Stapsgewijs en blijvend optimaliseren

Heeft u een website met een modern design en krachtige features? Top! Maar daarmee bent u er nog niet. Uw website moet ook gevonden worden (door de juiste mensen) en verkoop genereren. Want zonder bezoekers is een website als een mooie brochure die niemand leest. Om een continue stroom aan kwalitatieve bezoekers te creëren moet uw website geoptimaliseerd zijn voor vindbaarheid in zoekmachines.

De juiste doelgroep en de juiste doelstellingen

Zoekmachines als Google beoordelen websites op de kwaliteit van de inhoud en de techniek. De websites met de inhoud die het meest aansluit op de zoekopdracht worden het hoogst getoond.  Zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO, zorgt ervoor dat uw website of webwinkel de informatie bevat waar suspects, prospects en klanten naar zoeken. Zo komen zij altijd bij u uit.

Stapsgewijze aanpak

Zoekmachineoptimalisatie is een proces. Samen met u bepalen wij de SEO-aanpak op basis van uw bedrijfsdoelstellingen. We stellen meetbare doelen en KPI's op en voeren een zoekwoordenonderzoek uit. Op basis van de uitkomsten bepalen we de focus voor de volgende stap: het verbeteren van uw content, de websitestructuur en de techniek; zoals de snelheid, weergave op mobiele apparaten en de gebruiksvriendelijkheid. Onze dienstverlening stopt niet na de oplevering van de nieuwe content en de websiteverbeteringen. Op basis van de doelstellingen en KPI's blijven we de resultaten van de verbeteringen actief monitoren.

Haal voordeel uit een SEO Booster!

  • Optimaal gebruik van 'long tail' woorden
  • Hoge ranking in Google
  • Optimale online vindbaarheid
  • Constante optimalisatie

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie! â€‹Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

ONLINE SUCCES IS…
…UW DOELSTELLINGEN BEHALEN

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º