• B2B Social Media Management

B2B Social Media Management

De sleutel tot interactie

Volwaardig marketingmiddel

Social media is meer dan een groep kanalen om uw boodschap op te delen. Het is een volwaardig onderdeel van uw marketingstrategie. Social media helpt u de dialoog met uw (toekomstige) klant aan te gaan. Het is dé manier om hogere doelen dan alleen verkoop na te streven, zoals loyaliteit en klanttevredenheid. 

Social media: de sleutel tot interactie

U bent natuurlijk geïnteresseerd in wat er in uw klanten omgaat, waar zij zich bevinden, wat zij van u denken en welke merken zij volgen. Op deze vragen krijgt u antwoord wanneer u een gedegen social media plan laat opstellen en uitvoeren.

Benut beschikbare data

Dat is slechts een deel van de data die beschikbaar is over uw doelgroep. Denk bijvoorbeeld eens aan alle informatie die gebruikers in hun social media profielen aangeven en alle interacties die ze hebben met de content. Al deze data kunt u inzetten om een zeer specifieke doelgroep te bereiken, met (re)targeting campagnes op LinkedIn of Facebook. Dit zijn advertenties die naadloos afgestemd zijn op de interesses van de ontvanger.

Totaalpakket van content tot verspreiding

Goede content in combinatie met de juiste inzet van social media is de sleutel naar succes. Het één kan niet zonder het ander. Wij onderzoeken wat voor u de juiste strategie is, kiezen de juiste kanalen en ontwikkelen doelgerichte campagnes. Wij gaan de dialoog met uw doelgroep voor u aan om nieuwe kansen te signaleren. De resultaten geven we weer in heldere en overzichtelijke rapportages.

  • Onze social media specialisten ontwikkelen uw strategie, creatie, uitvoering en optimalisatie 

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie! â€‹Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

ONLINE SUCCES IS…
…DE DIALOOG MET UW DOELGROEP AANGAAN

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º