• B2B E-mailmarketing

B2B E-mailmarketing

De tool voor relatiebeheer en verkoop

E-mailmarketing is dé tool om in contact te komen met klanten, reeds bestaand of prospects. Een specifieke doelgroep kan worden geïnformeerd of promotionele acties kunnen gedeeld worden. Zelfs relatieonderhoud is mogelijk. Ontdek wat e-mailmarketing kan betekenen voor uw bedrijf.

Een structurele flow aan bezoekers

Wij streven ernaar om onze klanten online succesvol te maken. En dat vergt meer dan alleen een mooie website of webshop. Ook al bouwen wij die natuurlijk ook graag voor u. Een website of webshop is pas succesvol als deze bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. In veel gevallen moet een website leads genereren en een webshop verkoop realiseren. Om dit te realiseren zijn er natuurlijk bezoekers nodig. Veel bezoekers. En daar helpen wij u graag bij. Met behulp van online marketingactiviteiten, zoals e-mailmarketing, zorgen wij voor een structurele flow aan kwalitatieve bezoekers.

Direct en persoonlijk

Met e-mailmarketing kunt u heel direct en persoonlijk communiceren met ​uw doelgroep. en er grote successen mee behalen. Het is dé tool om klanten en prospects te informeren, producten of acties te promoten, relaties met klanten te onderhouden en een expertstatus te creëren.

Digitale updates

Een door ons veel gebruikte vorm van e-mailmarketing is de maandelijkse digitale nieuwsbrief. Wij ontwikkelen de templates, maken koppelingen met back-end-systemen als CRM en ERP, vullen de nieuwsbrief met content en schrijven deze ook zelf. Ook houden we de resultaten bij en kijken we wat werkt, en wat niet. Zo leert u uw doelgroep en hun interesses steeds beter kennen.  

E-mailmarketing? Wij regelen het voor u!

  • We analyseren hoe u e-mailmarketing in kan zetten om nog succesvoller te worden
  • Uw e-mailmarketing wordt constant geoptimaliseerd dankzij onze analyses
  • Wij schrijven de teksten, plaatsen de pagina’s, versturen de e-mail...
  • Kortom: Wij regelen het gehele proces voor u!

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie! Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

 

ONLINE SUCCES IS…
…HET BEHALEN VAN UW DOELSTELLINGEN

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º