UX Analyse

UX Analyse

Breng de optimale gebruikerservaring

Gebruikerservaring van uw website of webshop is een belangrijk aspect voor uw Online Succes. Maar hoe komt u er nou achter waar de behoefte van de klant ligt? En hoe weet u hoe de klant uw website gebruikt? Met een goede UX analyse hebben wij de inzichten in handen om uw website zo op te bouwen dat de gebruiker optimaal wordt bediend. 

Online Succes met de juiste UX Analyse


Bij het ontwerpen van een website houdt de UX designer zich bezig met het functionele, procedurele en ruimtelijke aspect. Hij vraagt zich continu af of het ontwerp bijdraagt aan de doelstelling van de opdrachtgever en bijdraagt aan het gebruiksgemak van de gebruiker. Om die inzichten te kunnen verkrijgen is de juiste analyse nodig. Hoe ‘leest’ de gebruiker uw website of webshop? Welke stappen zetten zij? Wat is de beste plek om uw call to actions te plaatsen?
Onze specialistische UX analisten weten precies te achterhalen wat de patronen van uw prospects zijn. Deze inzichten zijn ontzettend waardevol! Het geeft ons de mogelijkheid om uw website zo in te vullen dat de gebruiker wordt getriggerd om langer te blijven en wordt aangespoord tot handelen. Daarnaast geeft het de inzichten die nodig zijn om goede campagnes op te zetten.

Behaal uw doelstellingen met UX Analyse


Uiteindelijk zorgt UX Analyse ervoor dat uw online aanwezigheid groeit tot een volwassen en complete ervaring. Eindgebruikers merken dit echt! Uw prospects zullen uw website of webshop met plezier bezoeken. En eenmaal bij u terechtgekomen? Dan zullen zij, dankzij optimaal UX Design, graag langer blijven. 

Wij staan voor u klaar

  • UX Design perfect aangepast op de doelgroep
  • Experts op het gebied van UX Design
  • Ontwikkeling van de juiste toepassingen als drop-down velden en de call-to-action knop

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie! Neem gerust contact met ons op.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›