Online Leadgeneratie Diensten

  Online Leadgeneratie Diensten

  De Online Leadgeneratie Specialisten van Internetbureau Sigma Solutions zorgen ervoor dat bedrijven verkoopdoelstellingen realiseren met behulp van het internetkanaal.

  Middelen Online Lead Generatie

  Om ervoor te zorgen dat de Lead Generation Websites hun doelstelling realiseren zetten wij onder andere de volgende middelen in:

  • Zoekmachineoptimalisatie, om meer relevante websitebezoekers te realiseren.
  • Adverteren bij zoekmachines / Google AdWords, om converterende websitebezoekers te realiseren, waarbij het rendement van het advertentiebudget één van onze belangrijkste KPI’s is.
  • Affiliatemarketing en Bannering.
  • Website Optimalisatie, om ervoor te zorgen dat een zo groot mogelijk deel van de websitebezoekers converteert naar Online Lead.

  Rapportages Online Lead Generatie

  Met de Online Succes Rapportages van Sigma Solutions hebben onze klanten inzicht in het rendement en optimalisaties van hun Online Lead Generatie activiteiten. Voorbeelden van rapportages:

  • Managementrapportages, waarbij het management van onze klanten op basis van financiële KPI’s wordt geïnformeerd over het rendement van online lead generatie activiteiten.
  • Middelenrapportages, waarbij per Online Leadgeneratie Middel (bijv. zoekmachineoptimalisatie) inzichtelijk wordt gemaakt wat het effect is en wat optimalisatiekansen zijn.
  Bel 072 5345 888
  Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
  Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
  AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
  ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
  Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
  Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
  Op de hoogte blijven?

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator:
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book Â»

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator 
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book â€º