Online Leadgeneratie Diensten

  De Online Leadgeneratie Specialisten van Internetbureau Sigma Solutions zorgen ervoor dat bedrijven verkoopdoelstellingen realiseren met behulp van het internetkanaal.

  Middelen Online Lead Generatie

  Om ervoor te zorgen dat de Lead Generation Websites hun doelstelling realiseren zetten wij onder andere de volgende middelen in:

  • Zoekmachineoptimalisatie, om meer relevante websitebezoekers te realiseren.
  • Adverteren bij zoekmachines / Google AdWords, om converterende websitebezoekers te realiseren, waarbij het rendement van het advertentiebudget één van onze belangrijkste KPI’s is.
  • Affiliatemarketing en Bannering.
  • Website Optimalisatie, om ervoor te zorgen dat een zo groot mogelijk deel van de websitebezoekers converteert naar Online Lead.

  Rapportages Online Lead Generatie

  Met de Online Succes Rapportages van Sigma Solutions hebben onze klanten inzicht in het rendement en optimalisaties van hun Online Lead Generatie activiteiten. Voorbeelden van rapportages:

  • Managementrapportages, waarbij het management van onze klanten op basis van financiële KPI’s wordt geïnformeerd over het rendement van online lead generatie activiteiten.
  • Middelenrapportages, waarbij per Online Leadgeneratie Middel (bijv. zoekmachineoptimalisatie) inzichtelijk wordt gemaakt wat het effect is en wat optimalisatiekansen zijn.

  Wat maakt Sigma Solutions uniek?

  Bel 072 5345 888
  Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator:
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book Â»

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator 
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book â€º