Marketing voor de industrie

Marketing voor de industrie

Behaal uw doelstellingen met de kansen die online u biedt!

Pakt u alle online kansen? Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de industriële sector haar producten niet verkoopt via online kanalen. 25% is zelfs niet van plan om dit ooit te gaan doen. Echter, online kanalen zijn bij uitstek geschikt om uw prospects te bereiken en dus uw bedrijfsdoelstellingen te behalen! Gemakkelijk, snel en vaak automatisch! 

Bereik direct 98% van de B2B inkopers

Wist u dat 95-98% van de B2B-inkopers zich eerst online oriënteert voordat zij overgaan tot actie? De huidige kritische klant kan met één druk op de knop alle informatie vinden waar zij behoefte aan heeft. 60-70% van de inkopers is zelfs al volledig op de hoogte van uw producten voordat ze überhaupt contact opnemen! Begrijpelijk dus dat een logisch ingedeelde website en relevante informatie essentieel zijn om uw doelgroep binnen de industriële sector te bereiken. Met de inzet van de juiste marketingstrategie, het creëren van relevante content en het gebruik van de juiste tools biedt u uw prospects de informatie waar zij naar zochten. Hiermee vergroot u aanzienlijk de kans dat zij bij u overgaan tot actie!

De oplossingen waarmee u leads genereert

  • B2B Webshops: Gebruiksvriendelijke webshops met functionaliteiten die perfect aansluiten bij industriële industrie. Denk aan koppeling met ERP en of CRM systemen;
  • Lead Generating B2B Websites: gebruiksvriendelijke goed vindbare websites die offerteaanvragen opleveren;
  • Online Documentatieshops: Al uw documentatie op een overzichtelijke, centrale, plaats beschikbaar. Uiteraard maximaal ontsloten voor vindbaarheid met zoekmachines.
  • Website of Webshop Conversie Optimalisatie: De stappen die nodig zijn om de online bezoeker snel over te laten gaan tot actie (offerte-aanvraag of aankoop). Denk aan het juiste designs van uw website, de juiste content op de juiste plaats… en nog veel meer! 
  • Online Marketing activiteiten: Alles wat nodig is om uw potentiële klanten te bereiken en te beraken. 

Uw Online Business Partner

U hoeft het niet alleen te doen! Wij staan voor u klaar om uw online kansen te achterhalen en te grijpen. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie en werken ook de plannen volledig voor u uit.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.​

Bel 072 5345 888
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

Download de Roadmap!

Een toekomstbestendig bedrijf:
Zo staat uw online B2B klantreis als een huis!

Download de Roadmap »

sigma-solutions-download-de-roadmap.png

Een toekomstbestendig bedrijf: 
Zo staat uw online B2B klantreis als een huis! 

Speciaal voor distributeurs, groothandels, industrieel dienstverleners, producenten en de maakindustrie.
 

Download de Roadmap ›