Marketing Automation

Marketing Automation

Breng sales de oplossing waar zij mee scoren!

Heeft u moeite om de hedendaagse kritische klant te binden? Dan is het tijd om de kansen van Marketing Automation te grijpen! Met de inzet van Marketing Automation bereikt u uw prospects op het juiste moment, met de juiste informatie.

Leadscores in één oogopslag!

Marketing Automation is geen extra handeling in uw dagelijkse werkzaamheden. Het zorgt juist voor een automatiseringsslag waarmee uw salesafdeling gemakkelijke slagen kan slaan. Een goed voorbeeld hiervan is onze Click Dimensions oplossing. Binnen dit systeem worden leadscores automatisch bijgehouden en gekoppeld aan de juiste opvolging. Dat kan gaan om een pop-up bij sales om de lead te bellen of bijvoorbeeld een automatische mailing met relevante informatie voor de prospect. Marketing Automation biedt de mogelijkheden om niet alleen de salesafdeling perfect aan te vullen, maar ook de prospect optimaal te bedienen.

Uw documentatie op één overzichtelijke plaats

Wist u dat 95-98% van de B2B-inkopers zich eerst online oriënteert voordat zij overgaan tot actie? 
Met de inzet van Marketing Automation speelt u perfect in op deze informatiebehoefte. Met een oplossing als onze Documentatieshop heeft u de ruimte om al uw documenten, online, op één overzichtelijke plaats te zetten. Uw online bezoekers vinden zo, gemakkelijk en snel, zelf wat zij zochten. Gevolg? Minder bezoekers die uw website snel verlaten omdat zij geen relevante informatie kunnen vinden! 

Uw Online Business Partner

U hoeft het niet alleen te doen! Wij staan voor u klaar om uw online kansen te achterhalen en te grijpen. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie en werken ook de plannen volledig voor u uit.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›