Google Tag Manager

Google Tag Manager

De marketeer in control

Als marketeer of ondernemer wilt u regelmatig nieuwe marketing- of reportingtools uitproberen. Vaak zijn technische aanpassingen op uw website dan noodzakelijk. Baalt u er ook van om afhankelijk te zijn van een programmeur voor het plaatsen van codes in uw website?

Eenvoudig codes beheren

Google Tag Manager is een tool die het eenvoudig maakt om HTML toe te voegen aan uw website. Het enige wat nodig is, is het eenmalig plaatsen van de Google Tag Manager code op elke pagina van de website. Daarna kunt u eenvoudig Tags toevoegen voor bijvoorbeeld Google Analytics en Adwords en deze beheren via een dashboard.

Gebruiksvriendelijk meten

Met de tool kunt u zowel codes, tracking codes als snippets plaatsen. Bijbehorend voordeel van Google Tag Manager is dat er geen losse tags meer op uw website staan, waardoor pagina's sneller worden geladen. De tool is erg gebruiksvriendelijk: nieuwe tags zijn snel te plaatsen en te wijzigen.

Marketeer empowered

Wij ondersteunen de gedachte dat het voor marketeers gemakkelijk moet zijn om de website aan te passen en resultaten te meten. Zonder kennis van programmeren of tussenkomst van een programmeur of developer. Daarom implementeren wij Google Tag Manager standaard in elke pagina van uw website.

  • Perfecte aanvulling van uw bestaande website en- of webshop

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

ONLINE SUCCES IS…
…EENVOUDIG BEHEER

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›