Webshop Laten Vertalen

Website of webshop laten vertalen

Bereik uw internationale prospects in hun eigen taal

Als ondernemer speel je in op elke kans die voorbij komt en wil je vooral zo min mogelijk laten liggen. Daar hoort ook de internationale klantbeleving bij! Om de internationale klanten en prospects optimaal te bereiken en te kunnen bedienen is een website in de juiste taal essentieel.

Ervaring in vertaling

Door de jaren heen hebben wij veel klanten mogen helpen bij de vertaling van hun website. Hierbij letten wij niet alleen op de spelling. Wij gaan verder dan dat en houden ook rekening met mogelijk technische vereisten van de doelgroep. Zo zijn er landen waar niet van links naar rechts, maar van rechts naar links wordt gelezen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de website perfect wordt weergegeven op de devices die in het gewenste land veelal worden gebruikt en is aangepast op de wensen van de lokale leads.

Wij vertalen graag uw webshop of website

De aanpak van Sigma Solutions bij het vertalen van een website of webshop is gericht op het realiseren van een optimale terugverdientijd van de benodigde investering. Onderdelen van onze aanpak:

  • Werken vanuit helder geformuleerde en gedragen doelstellingen.
  • Vooraf inzichtelijk maken welke content het meest aansluit bij de doelgroep. Hiervoor voeren we onder andere zoekwoordenonderzoeken en concurrentieanalyses uit.
  • Zorgen dat een optimaal vertaaltraject wordt uitgevoerd waarbij zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd zonder in te boeten op de kwaliteit van het eindresultaat.
  • Optimale afstemming tussen techniek en content. Eventuele wijzigingen in lay-out en vormgeving worden tijdig afgestemd. Hosting wordt geoptimaliseerd voor snelheid van de bezoekers uit het nieuw geselecteerde taalgebied.

Haal voordeel uit een perfecte vertaling van uw website!

  • Zoekwoordenonderzoek op basis van de gewenste taal
  • Wij zorgen ervoor dat uw teksten leesbaar zijn in alle landen
  • Voor slimme imports en exports maken wij gebruik van Transifex en OneSky
  • Ook voor vertaling van reviews! 

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›