Webshop Overnemen, Migreren of Verhuizen

Webshop Overnemen, Migreren of Verhuizen

Betere prestaties, snel terugverdiend

Ervaart u beveiligingsproblemen, lage bezoekersaantallen of afgebroken conversiepaden op uw webshop? Wanneer uw webshop niet de juiste resultaten boekt, dan biedt migratie naar een gebruiksvriendelijke, snelle en veilige webshopomgeving uitkomst.

Conversiepaden optimaliseren en investeringen terugverdienen

Wij nemen uw webshop in zijn geheel over en achterhalen en verbeteren belangrijke pijnpunten die zorgen voor een omzetvermindering. Draait uw webshop op een verouderd of onveilig systeem? Zijn er verstoringen in backend-processen zoals de koppeling met CRM? Wij optimaliseren de gebruiksvriendelijkheid en conversiepaden van uw webshop. We hergebruiken daarbij functionaliteiten waar dat kan en voegen nieuwe toe zoals een one-page-check-out. Zo krijgt u betere prestaties en een webshop die zich snel terugverdient.

Meetbaar rendement

Een reportingtool als Google Analytics, Online Succes of HotJar geeft vervolgens inzicht in de verbeterde bezoekersstromen en in het online rendement van uw webshop. Wordt u online succes klant? Dan ontvangt u maandelijks een op maat gemaakte rapportage. Hierin ziet u precies wat onze optimalisaties u opleveren.

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie!​ Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. 

ONLINE SUCCES IS…
…EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE ONLINE OMGEVING

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›