• B2B UX Design

B2B UX Design

Ontwerp de optimale gebruikerservaring

Een onhandige website, onoverzichtelijke call to actions of niet logische vervolgstappen? Het zijn allemaal goede redenen voor uw prospects om uw website of webshop snel te verlaten. Logisch dus, dat een optimale gebruikerservaring en belangrijke rol speelt in uw online aspect. Met UX Design zorgen wij ervoor dat uw online bezoekers graag blijven.

Online Succes met UX Design


Bij het ontwerpen van een website houdt de UX designer zich bezig met het functionele, procedurele en ruimtelijke aspect. Hij vraagt zich continue af of het ontwerp bijdraagt aan de doelstelling van de opdrachtgever en bijdraagt aan het gebruiksgemak van de gebruiker. 

De UX designer ontwerpt de juiste patronen waarmee interactie plaats kan vinden met de gebruiker. Denk hierbij aan drop-down velden, het hamburgermenu, pagination en de call-to-action knop. Een goede UX designer weet wanneer welk patroon het beste gebruikt kan worden en wat de limitaties van elk patroon zijn. UX Design is geen vormgeving, het is het ontwikkelen van de juiste patronen om uw prospects optimaal te bedienen en aan te sporen tot handelen.

Behaal uw doelstellingen met UX Design


Bij alles dat wij ontwikkelen hebben wij de doelgroep in het achterhoofd. Wij weten waar de behoefte ligt en passen het design hierop aan. Uiteindelijk zorgt UX Design ervoor dat uw online aanwezigheid groeit tot een volwassen en complete ervaring. Eindgebruikers merken dit echt! Uw prospects zullen uw website of webshop met plezier bezoeken. En eenmaal bij u terechtgekomen? Dan zullen zij, dankzij optimaal UW Design, graag langer blijven hangen. 

Wij staan voor u klaar

  • UX Design perfect aangepast op de doelgroep
  • Experts op het gebied van UX Design
  • Ontwikkeling van de juiste toepassingen als drop-down velden en de call-to-action knop

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie.
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º