Design Online Advertenties

  Val op in de menigte

  Wist u dat beeld 60 duizend keer sneller wordt verwerkt in de hersenen dan tekst. Ofwel: Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. In dit digitale tijdperk is een goed design ontzettend belangrijk. U wilt toch ook graag beter opvallen dan de concurrentie?

  Social media advertentie design

  Platformen als bijvoorbeeld social media, nieuwssites en Google lenen zich ontzettend goed voor online advertenties. De doelgroep is gemakkelijk te targetten, de kosten zijn over het algemeen niet te hoog en het aantal clicks geeft inzicht in de populariteit van uw advertentie. Het is wel belangrijk om te beseffen dat u niet de enige bent die gebruik maakt van online advertenties. Om op te vallen in de jungle van advertenties is een triggerend design nodig. De juiste afbeeldingen, het juiste kleurgebruik, het helpt allemaal om uw advertentie te laten uitstijgen boven de rest!

  Herkenbaar en vertrouwd

  Naast opvallen in de menigte is het natuurlijk ook belangrijk dat prospect uw advertentie kunnen koppelen aan uw bedrijf. Het design moet naast triggerend ook herkenbaar zijn. De online bezoeker scant en zal uw advertentie altijd voorbij zien komen. Met een herkenbaar en vertrouwd design komt u in de mindset van de prospects!

  Haal voordeel uit het juiste design van uw advertenties

  • Wij analyseren hoe u advertenties in kan zetten om nog succesvoller te worden
  • Uw advertentie wordt constant geoptimaliseerd dankzij onze analyses
  • Met het juiste design wordt uw klant getriggerd om uw content te lezen

  Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor vrijblijvend advies.

  Bel 072 5345 888
  Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator:
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book Â»

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator 
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book â€º