Design Email-marketing

  Direct en persoonlijk

  Met email marketing kunt u heel direct en persoonlijk communiceren met ​uw doelgroep. Het is dé tool om klanten en prospects te informeren, producten of acties te promoten, relaties met klanten te onderhouden en een expertstatus te creëren.

  Herkenbaar en kenmerkend

  Een veelgebruikte vorm van email marketing is een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief. Op deze manier houdt u uw klanten up-to-date over alle ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat uw klant de nieuwsbrief direct herkend, zodat zij niet denken dat het reclame betreft. Het juiste design zorgt voor die herkenbaarheid. Het maakt dat uw klanten de nieuwsbrief herkennen, interessant vinden en niet direct verwijderen.

  Opvallende call to actions

  In een nieuwsbrief kunt u bijvoorbeeld een mooie blog van uw website communiceren. Maar hoe zorgt u ervoor dat de klant daadwerkelijk doorklikt naar deze blog? Met goede afbeeldingen, triggerende kleuren en top content wordt uw klant getriggerd om alle nieuwtjes in uw nieuwsbrief te lezen.

  De totaaloplossing

  Wij zorgen voor de totale opzet van uw email marketing. Wij ontwikkelen de templates, maken koppelingen met back-end-systemen als CRM en ERP, vullen de nieuwsbrief met content en schrijven deze ook zelf. Ook houden we de resultaten bij en kijken we wat werkt, en wat niet. Zo leert u uw doelgroep en hun interesses steeds beter kennen.  

  Haal voordeel uit een goed design!

  • Wij analyseren hoe u e-mailmarketing in kan zetten om nog succesvoller te worden
  • Uw e-mailmarketing wordt constant geoptimaliseerd dankzij onze analyses
  • Met het juiste design wordt uw klant getriggerd om uw content te lezen
  • Wij schrijven de teksten, plaatsen de pagina’s, zorgen voor het design en versturen de e-mail!

  Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor vrijblijvend advies.

  Bel 072 5345 888
  Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator:
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book Â»

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator 
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book â€º