Design Email-marketing

Direct en persoonlijk

Met email marketing kunt u heel direct en persoonlijk communiceren met ​uw doelgroep. Het is dé tool om klanten en prospects te informeren, producten of acties te promoten, relaties met klanten te onderhouden en een expertstatus te creëren.

Herkenbaar en kenmerkend

Een veelgebruikte vorm van email marketing is een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief. Op deze manier houdt u uw klanten up-to-date over alle ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat uw klant de nieuwsbrief direct herkend, zodat zij niet denken dat het reclame betreft. Het juiste design zorgt voor die herkenbaarheid. Het maakt dat uw klanten de nieuwsbrief herkennen, interessant vinden en niet direct verwijderen.

Opvallende call to actions

In een nieuwsbrief kunt u bijvoorbeeld een mooie blog van uw website communiceren. Maar hoe zorgt u ervoor dat de klant daadwerkelijk doorklikt naar deze blog? Met goede afbeeldingen, triggerende kleuren en top content wordt uw klant getriggerd om alle nieuwtjes in uw nieuwsbrief te lezen.

De totaaloplossing

Wij zorgen voor de totale opzet van uw email marketing. Wij ontwikkelen de templates, maken koppelingen met back-end-systemen als CRM en ERP, vullen de nieuwsbrief met content en schrijven deze ook zelf. Ook houden we de resultaten bij en kijken we wat werkt, en wat niet. Zo leert u uw doelgroep en hun interesses steeds beter kennen.  

Haal voordeel uit een goed design!

  • Wij analyseren hoe u e-mailmarketing in kan zetten om nog succesvoller te worden
  • Uw e-mailmarketing wordt constant geoptimaliseerd dankzij onze analyses
  • Met het juiste design wordt uw klant getriggerd om uw content te lezen
  • Wij schrijven de teksten, plaatsen de pagina’s, zorgen voor het design en versturen de e-mail!

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º