Wekelijks UX overleg

Geschreven door: op zaterdag 7 maart 2020

Leestijd: 1 minuut

Één keer per week houden wij met het UX team een overleg. Dit overleg is om meerdere redenen erg nuttig, zo krijg je niet alleen alle neuzen dezelfde kant op maar verbeter je ook de kwaliteit van het team. Er zijn nog heel wat redenen waarom dit overleg zeer nuttig is, daarom geef ik jullie een inzage in wat het UX overleg bij ons inhoudt.

Learnings

Belangrijk onderwerp dat we bespreken zijn leermomenten of leerzame bronnen die we de afgelopen week zijn tegengekomen zodat we als team kunnen groeien. Zo wordt er bijvoorbeeld gesproken over designtheorieën die wel of niet werken. Uitdagingen die gespeeld hebben in de afgelopen week en hoe dit is opgelost. Hierin proberen zoveel mogelijk te documenteren zodat we de volgende keer de oplossing al klaar hebben liggen.

Groei

Belangrijk onderdeel van dit overleg is ook een van onze kernwaarde namelijk; Groei.

Wat wordt hierin bedoeld tijdens het UX overleg? We oordelen bijvoorbeeld over componenten(elementen in de websites) die we hebben gerealiseerd bij onze klanten. Hierin oordelen we over mogelijke optimalisaties waardoor we een nog beter product kunnen neerzetten.

Daarin is groei van onze klanten ook een belangrijk onderdeel, zijn er mogelijk ook andere klanten die iets aan het gerealiseerde component kunnen hebben, er zijn altijd optimalisaties te vinden wanneer je met zijn allen wilt doorgroeien.

Thema

Iedere week hebben we een thema waarin we dieper in gaan op bijvoorbeeld een design trend, modules op websites, kansen bij klanten of nieuwe technieken. Hierin wordt besproken wat we als Sigma Solutions kunnen doen om deze thema’s in ons werk naar klanten te kunnen verwerken.

Recente thema’s die zijn besproken zijn;

 

 

 

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º