Q1 2014 - Nieuwe functies Accessify WCMS

Geschreven door: op woensdag 14 mei 2014

Leestijd:

Door de drukte zouden we bijna vergeten te berichten over de nieuwe features die we in Q1 aan Accessify WCMS hebben toegevoegd. Hierbij een kort overzicht.

Q1_2014_Nieuwe_Functies.jpg

Functies

 1. Geautomatiseerde Online Succes Rapportages, waardoor onze Online Marketing en Website Optimalisatie klanten kosten besparen.
 2. Soft Leads Rapportages, waarmee onze Online Marketing en Website Optimalisatie klanten dagelijks inzicht krijgen in de bedrijven die hun website hebben bezocht en de acties die door die bedrijven zijn ondernomen.
 3. Sneltoetsen geactiveerd voor WYSIWYG-editor en andere WCMS-functies, zodat het bewerken van pagina’s nog eenvoudiger is.

Optimalisaties

 1. Technische zoekmachineoptimalisatie verbeterd: enkele functies van Accessify WCMS zijn verbeterd om de GTMetrix score op orde te houden.
 2. Drag & Drop contentblokken verbeterd.
 3. Performance zoekfunctie versneld.
 4. De CAPTCHA voor formulieren gaf een probleem met Internet Explorer 7, dit is opgelost.

Roadmap

 1. Q2 2014: Smartphone site, waarmee op eenvoudige wijze en met minimale inrichtingskosten (alleen kleurschema) een website voor smartphones kan worden gemaakt.
 2. Q3 2014: Afbeeldingsbeheer optimaliseren, waardoor de website beheerder veel tijd zal besparen bij het bewerken van de website.

Ook aan de slag met Accessify WCMS? Neem contact met ons op.


Andere blogartikelen

 • Tabellen in HTML

  Geschreven door: op maandag 30 december 2019

  Met UL, OL en LI maak je opsommingen. Met DL, DT en DD maak je lijsten van definities. Naast opsommingen en definities is er ook nog tabulaire data: gegevens die in een tabel staan, waarbij je rijen h ...

  Bekijk het artikel »
 • SQL en het gebruik van For XML: Explicit en Path

  Geschreven door: op maandag 30 december 2019

  In mijn vorige blog hebben we For XML Raw en For XML Auto besproken. In deze blog zullen we For XML Explicit en For XML Path doornemen. Hieronder eerst wat uitleg over beide:EXPLICIT: Met ...

  Bekijk het artikel »
 • UX audit: heatmaps

  Geschreven door: op maandag 30 december 2019

  Een UX audit kun je uitvoeren op een digitaal product met als doel er achter te komen waar gebruikers van het product tegenaan lopen in het gebruik van bijvoorbeeld uw site. Door een UX audit te laten ...

  Bekijk het artikel »
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten