Een nieuw gezicht in de zaak

profilepic2.jpg

U zult wel denken, een nieuw gezicht! Daar hebt u gelijk in; mijn naam is Jurrien Meyrahn, en sinds kort ben ik bij Sigma Solutions werkzaam als Junior UX Designer en Front-end Developer. Ik zou mij graag willen voorstellen en mijn eerste indrukken van Sigma Solutions willen delen.

Mijn liefde voor alles digitaal begon al vroeg: op jonge leeftijd vond ik het al leuk te ontwerpen, te animeren en zelfs wat te programmeren. Ik ben onderdeel van de eerste generatie die opgroeide met het internet. Daar ben ik bewust van en ik geniet van de voor- en nadelen die het met zich meebrengt.

Aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik Communication and Media Design (CMD) gestudeerd. Daar heb ik mij verdiept in het ontwerpen van digitale media. Omdat prototypes een belangrijk onderdeel van een ontwerp zijn heb ik mijzelf ook veel technische vaardigheden aangeleerd. HTML, CSS en Javascript zijn de vreemde talen die ik het liefste spreek. Ook heb ik mij verdiept in Augmented Reality en Virtual Reality, waar ik een grote passie voor voel. Mocht u dus vragen hebben over innovatieve simulatietechniek dan kunt u bij mij terecht. Zoals u wel merkt stop ik nooit met groeien, zowel in persoonlijkheid als vaardigheden. Leren is mijn grootste passie.

Nu werk ik bij Sigma Solutions aan twee verschillende dingen: Front-end Development en UX design. Ik vind het leuk om mooie, schone en snelle websites te programmeren. Hoe netter, simpeler en moderner, des te beter. Ik ben een geordend mens, en mijn werk weerspiegelt dat. Dit pas ik ook toe op mijn UX designs. UX design betekent letterlijk User Experience Design. Ik houd mij dus bezig met het creëren van een optimale gebruikerservaring. Dit doe ik onder andere door informatie en interacties op een slimme manier te structureren en te visualiseren. Mijn gereedschapskist bestaat uit wireframes(draadmodellen), user flows, analyses, gebruikersonderzoeken en adviesrapporten. Ik vind het interessant om mensen met digitale producten bezig te zien zijn. Computers zijn abstracte dingen, en het abstracte duidelijk maken vind ik gaaf. Een goede gebruikerservaring heeft gigantische effecten op de klantbeleving van uw website en dus uw Online Succes.

Mijn hobby’s en interesses lopen ver uiteen, maar hier volgt een korte samenvatting: Historie, simulatiegames, vaardigheden leren, science fiction, LP’s verzamelen van  symphonische muziek, illustreren en sinds kort ook hardlopen. Dat laatste kan ik met veel plezier bij Sigma Solutions doen. Het is een mooie manier om te ontspannen, met mijn collega’s een goede band op te bouwen en extra energie op te doen.

Sigma Solutions past als bedrijf heel erg goed voor mij. Zoals u hebt kunnen lezen ben ik leergierig. Dit zorgt ervoor dat ik continue aan het groeien ben. Om een goed ontwerp te creëren moet ik betrokken zijn bij de opdrachtgever en het project waar ik aan werk. Schone code en een mooie gebruikerservaring leveren kwaliteit op, en ik ben pas tevreden als ik vind dat mijn werk van goede kwaliteit is. Mijn collega’s ondersteunen mij goed om deze dingen te realiseren, en ik help het bedrijf te groeien door nieuwe kennis te delen. Het is mooi om te zien dat Sigma Solutions gestructureerd, netjes en eerlijk te werk gaat. Dit wekt vertrouwen op en stimuleert mij om mij volledig in te zetten voor dit prachtige bedrijf.

Ik hoop dat ik u in de toekomst kan helpen Online Succes te vergaren door mijn design en development vaardigheden toe te passen!


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º