Even voorstellen: Stefan Kleef

Meer dan 20.000 keer komt mijn naam voor in Nederland. U zult Stefan dan ook vast wel eens voorbij hebben horen komen, op de werkvloer, de familiekring of vriendengroep. Ik ben sinds 7 mei de Stefan op de werkvloer bij team Sigma Solutions als UX developer.

Direct de benen onder mijn lijf vandaan lopen, was wat ik de eerste dag deed (ja letterlijk, training voor de Cityrun). Een goed teamverband opbouwen, resulteert ten slotte in een goede werksfeer en dat zit wel goed bij Sigma Solutions. Ik ben van mening dat alles leuker, makkelijker, vriendelijker en vernieuwend kan zijn. Een visie die ik kan uitten bij Sigma Solutions. Door goede kwaliteit te leveren, betrokken te zijn bij onze klanten, kunnen zij groeien Ă©n wij verder ontwikkelen.

Ik heb altijd al een interesse gehad in techniek en gadgets. Al als kleine kleuter, peuterde ik apparaten uit elkaar om te kijken
hoe het zou werken, raakte in contact met de IBM computer met floppies (ja, het opslaan icoontje) en bouwde op m’n 11de samen met een vriend onze eerste website. Met de behoefte om te verbeteren, groeide ik op en raakte ik gefascineerd door interacties van mensen en “voor de mens uitziende” logische patronen. Na een opleiding interactieve media te hebben gevolgd en vele websites te hebben gemaakt bij verschillende bedrijven, vervolgde ik mijn reis met de opleiding Product Design aan de HvA in Amsterdam. Ik ben gegrepen door innovaties en de  mens in combinatie met de digitale wereld om ons heen. Hoe kunnen we het onszelf gemakkelijker maken zonder de menselijke interactie te verliezen? Hoe zorgen we voor onze privacy en zorgen we toch voor goede vindbaarheid? Hoe communiceren we met alle digitale middelen om ons heen en waar ligt de grens?

Ik richtte mij eerst op product design met duurzame materialen en ambachtelijke werkmethodes, met een moderne twist. U zag het waarschijnlijk al aankomen, het begon na verloop van tijd te kriebelen en ik begon de digitale wereld steeds meer te missen.
Met mijn hobby’s als het bouwen van een pratende spiegel, (om de vraag alvast te beantwoorden “kan je dan ook zeggen: spiegeltje, spiegeltje aan de wand?” ja, dat kan), home automatisering, 3D printen en het bouwen van websites voedde ik het verlangen. Tot het moment zich aandiende om een andere weg te kiezen. De kans om bij Sigma Solutions te komen werken bood zich aan en ik nam deze met beide handen aan. Nu een bijna twee maanden later, heb ik het gevoel een goede keuze te hebben gemaakt. Ik kan mijzelf persoonlijk verder ontwikkelingen met de kansen die Sigma Solutions biedt en kan u, als klant helpen met mijn enthousiasme en expertise in de UX wereld. Heeft u vragen of wilt u graag verder kennis maken, mail mij gerust.


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€ș