Even voorstellen: Rowan Zomerdijk

Geschreven door: op woensdag 3 oktober 2018

Leestijd: 1 minuut

Mijn naam is Rowan Zomerdijk sinds september ben ik werkzaam als UX developer bij Sigma Solutions.

In mijn middelbare schoolperiode heeft mijn moeder een webshop gehad wat mij uiteindelijk deed kiezen voor een studie in de digitale richting namelijk; Communication & Multimedia Design in Amsterdam. Tijdens deze studie ben ik mijzelf gaan richten op Interaction Design en Front-End Development waar ik binnen Sigma Solutions ook dagelijks mee bezig zal zijn. Ik wil graag samen met Jurrien de uitdaging aangaan om onze klanten nog beter te presenteren, zowel op het gebied van visuele vormgeving als de interactie met de gebruiker.

Hiernaast ben ik in de avonduren graag aan het sporten zo kun je mij ’s avonds vinden in de sportschool waar ik aan crossfit en fitness doe. Sport zorgt er voor mij voor dat ik lekker in mijn vel zit, ik haal voldoening uit intensief en sociaal (moet wel leuk blijven) trainen.

Op zondag ben ik met mijn vrienden te vinden op het groene gras van de kelderklasse, zo speel ik al sinds de F’jes bij de Zouaven. Na een potje voetbal drink ik graag wat biertjes om de wedstrijd nog even na te bespreken. Discussiëren over het bier vind ik ook leuk, zo ben ik in het weekend nog wel eens aan het werk in een bierbrouwerij.

Inmiddels zit ik al aardig op mijn plek bij Sigma Solutions en verwacht mijzelf hier verder goed te kunnen ontwikkelen. Schroom niet mij te mailen wanneer je vragen hebt :)


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º