Even voorstellen: Renzo Korver

Geschreven door: op dinsdag 20 juli 2021

Leestijd: 2 minuten

Mijn naam is Renzo Korver, ik ben 24 jaar en ik kom uit Oudkarspel. Eind januari 2021 ben ik bij Sigma Solutions gestart met mijn afstudeerstage voor de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor mij betekende dit dat ik de kennis en vaardigheden die ik tijdens de eerste 3,5 jaar van mijn studie had opgedaan, in de praktijk mocht gaan brengen door het uitvoeren en uitwerken van een afstudeeronderzoek. Mijn afstudeeronderzoek stond in het teken van Accessify SaaS, het Digital Business Platform van Sigma Solutions. Ik heb onderzocht op welke manier en via welke weg Accessify SaaS het beste op de markt kon worden gebracht als opzichzelfstaand product. Half juni 2021 heb ik met een ruime 8 mijn scriptie succesvol behaald en mag ik mij officieel Bachelor of Arts noemen.

Commercieel en klantgericht

Tijdens mijn afstudeerperiode ben ik tijdens het markt- en doelgroeponderzoek veel in contact gekomen met (potentiële) klanten. Ik merkte direct dat ik het klantcontact erg interessant vond en dat ik positieve reacties kreeg op de manier waarop ik hen benaderde. Dit heeft mijn ogen doen openen en mij doen beseffen dat ik het commerciële en klantgerichte deel van marketing erg uitdagend en interessant vond. Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik verschillende keren met Fabian en andere collega’s gesproken over mijn toekomst. Ook zij merkten dat ik mij prettig voelde bij deze commerciële en klantgerichte rol en om die reden heb ik vanaf half juni 2021 de kans gekregen om aan de slag te gaan als Commercieel Marketeer en Webmaster bij Sigma Solutions. 

Passie voor het realiseren van groei

Als Commercieel Marketeer en Webmaster zal ik verantwoordelijk zijn voor het binden en vervolgens ondersteunen van klanten onder het label YOBP (Your Online Business Partner), dat onderdeel is van Sigma Solutions. Mijn uitdaging is om het klantenbestand uit te breiden en ervoor te zorgen dat er in Nederland geen enkel B2B-bedrijf meer is met een website die niet voldoet aan de hedendaagse standaarden. Ik zal verantwoordelijk zijn voor de realisatie van gloednieuwe websites en de exploitatie en optimalisatie van online marketing, leadgeneratie, sales enablement en e-recruitment.

Ik ben enorm blij en trots met de kansen die Sigma Solutions mij biedt en ik kijk de komende periode uit naar de vele klanten die ik hoop te bereiken met YOBP, zodat ik de markt en haar behoeften steeds beter leer kennen. Zo kunnen we van beide kanten groei realiseren!

Hopelijk tot snel!


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›