Even voorstellen: Nicky Tan

Geschreven door: op vrijdag 27 juli 2018

Leestijd: 1 minuut

Mijn naam is Nicky Tan, per juni 2018 de nieuwste Digital Consultant bij Sigma Solutions.

Ik ben geboren en opgegroeid in Alkmaar, waar ik mijn VWO-diploma heb behaald aan het CSG Jan Arentsz. Hierna ben ik een winterseizoen naar Frankrijk geweest om zoveel mogelijk tijd te besteden aan mijn -destijds- grootste hobby: snowboarden. Na dit seizoen ben ik begonnen aan de opleiding communicatiewetenschap aan de VU in Amsterdam, waar mijn interesse in de digitale wereld vorm begon te krijgen.

Tijdens mijn studie heb ik op een webredactie gewerkt als content manager, en na het behalen van mijn master heb ik verschillende websites / webshops beheerd, waarbij ik verantwoordelijk was voor de complete online strategie, van webdesign, functionaliteit en SEO tot diverse online marketingmiddelen. Na hier een periode mee bezig te zijn geweest, ben ik verder gaan kijken naar een nieuwe, uitdagende en vooral leuke functie bij een werkgever bij wie ik me kan blijven doorontwikkelen, en zodoende ben ik terechtgekomen bij Sigma Solutions. Wat me het meest aanspreekt in de functie als Digital Consultant is de betrokkenheid bij onze klanten, de veelzijdigheid in werkzaamheden en de get-it-done mentaliteit van Sigma Solutions.

Als Digital Consultant zal ik klanten adviseren, ondersteunen en begeleiden op de weg naar online succes in samenwerking met ons team van topdevelopers, -strategen, en -marketeers!


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º