Even voorstellen: Nick van Leijden

Geschreven door: op donderdag 22 juli 2021

Leestijd: 2 minuten

Hoi, volgens mij kennen wij elkaar nog niet! Ik ben Nick van Leijden, een 24 jaar oude User Experience designer en sinds kort werkzaam bij Sigma Solutions als UX developer. Als UX developer is het mijn taak om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste ervaring kunnen bieden aan hun klanten op het gebied van design en techniek. Ik ben afgelopen maand begonnen bij Sigma Solutions en zal de komende tijd meer worden betrokken bij projecten, dus hoog tijd dat ik mijzelf voorstel.

Een combinatie van mijn passies

Als mensen een lijst van mijn hobby’s en interesses zouden zien, dan zouden zij mij kunnen omschrijven als een hele grote nerd. En dat is ook waar, want ik houd van nieuwe gadgets, games, films en unieke muziek. Als tiener dacht ik dat een nerd zijn slecht was, maar tegenwoordig zie ik het als mijn sterkste kracht. Toen ik dieper over mijn interesses ging nadenken, kwam ik erachter dat ze voornamelijk voortkwamen uit het ervaren van bepaalde gevoelens. Zo vind ik het leuk om volledig opgezogen te worden in nieuwe verhalen of in een trance te raken door bepaalde muziek. Ik heb dit uiteindelijk kunnen mengen met mijn passie voor techniek en logica in de studie Communication en Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam, waarvoor ik in 2020 ben afgestudeerd.

Ik vind het leukste gedeelte van design het uitzoeken hoe een merk unieke digitale ervaringen kan bieden binnen de grenzen van digitale apparaten. Het vinden van kansen voor klanten en het optimaliseren van de gebruikerservaring liggen hier natuurlijk in het verlengde van.

Mijn rol bij Sigma Solutions

Het volstaat om te zeggen dat mijn interesses perfect passen bij de rol van UX developer. De komende tijd zal ik mij voornamelijk gaan focussen op het kennismaken met Sigma Solutions & haar klanten, maar mijn ambities zijn veel groter dan dat. Samen met de andere UX developers wil ik gaan ontdekken hoe wij de designprocessen van Sigma Solutions naar het volgende niveau kunnen gaan tillen. Hiervoor zal ik mijn eerdere ervaringen bij andere webbureaus gaan gebruiken als een springplank. Dit zal natuurlijk ook impact gaan hebben op de mogelijkheden die wij kunnen bieden aan onze klanten en ik ben dan ook benieuwd wat voor interessante dingen ik kan gaan opzetten voor de klanten van Sigma Solutions. 

Hopelijk heeft u nu een beter beeld bij mij als persoon en mijn ambities. Heeft u zelf bepaalde ambities, wilt u bijvoorbeeld uw merk naar het volgende niveau brengen, een sterkere representatie op social media hebben of bent u benieuwd naar wat een UX developer precies doet? Neem dan gerust contact op met mij of met één van mijn collega’s!


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›