Even voorstellen: Koen van der Fluit

Geschreven door: op maandag 18 oktober 2021

Leestijd: 1 minuut

Goedendag! Mijn naam is Koen van der Fluit, 24 jaar en ik ben afkomstig uit Langedijk. Een paar jaar geleden ben ik als onderdeel van mijn studie, HBO Software Engineer aan de HVA, bij Sigma Solutions terecht gekomen als stagiair. Door mijn MBO achtergrond had ik al wat praktische ervaring, wat ik meteen in de praktijk kon brengen om mooie programma’s rond Accessify SaaS te realiseren.

Na mijn stage ben ik naast mijn studie parttime blijven werken voor Sigma Solutions. Twee jaar later na het behalen van mijn bachelor diploma, ben ik weer teruggekomen om aan de slag te gaan als Developer.

Praktisch en oplossingsgericht

Binnen mijn vakgebied ben ik altijd oplossingsgericht bezig. Dat betekent dat als er een uitdaging bij één van onze partners leeft, we dit als team gezamenlijk oplossen. Hierbij wil ik dan ook goede kwaliteit leveren, zodat onze partners hun primaire werkprocessen zo soepel mogelijk kunnen blijven uitvoeren. 

Daarnaast blijft er altijd een praktisch stukje in mij zitten. Een stukje dat altijd aan de slag wil en het niet fijn vindt om stil te zitten. Gelukkig heb ik binnen mijn functie en door het gevarieerde takenpakket, altijd meer dan voldoende te doen. Van partners die een probleem hebben, tot nieuwe projecten waar ik mij helemaal in kan storten. 

R&D voor groei en kwaliteitsverbeteringen

Mijn rol binnen Sigma Solutions staat voornamelijk in het teken van Research and Development (R&D). Hierbij houd ik me bezig met nieuwe ontwikkelingen en technieken. Het mooiste hieraan vind ik dat je nooit weet wat je tegen gaat komen op ontwikkelingsniveau. Elke dag is hierbij weer een leuke uitdaging. Ik vind het dan ook mooi om op deze manier het Accessify SaaS platform te mogen verbeteren, waarmee ik kwaliteit en groei kan leveren voor Sigma Solutions en haar partners. 


Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›