Even Voorstellen: Dennis Oostindie

Geschreven door: op zondag 12 april 2020

Leestijd: 2 minuten

Mijn naam is Dennis Oostindie, 23 jaar, en op 18 februari van dit jaar ben ik in dienst getreden als Digital Consultant voor Sigma Solutions. Hoewel de huidige situatie met het verplichte thuiswerken het niet makkelijker maakt om ingewerkt te worden, merk ik dat mijn collega’s betrokken zijn met niet alleen de klanten, maar ook met mij. Door de optimale begeleiding leer ik al veel over het bedrijf en mijn rol daarbinnen.

Een passie voor consultancy

Na het afronden van mijn Bachelor in International Business Administration aan de VU heb ik een vrijwillig extra jaar gevolgd aan deze universiteit. Mijn doel was om mezelf verder te ontwikkelen, en er achter te komen wat het leven na het studeren mij zou brengen. In dit jaar heb ik een halfjarige minor over ondernemerschap gevolgd. Daarnaast ben ik in een halfjarig project naar Zuid-Afrika geweest, om samen met 15 medestudenten zes kleine bedrijfjes te helpen groeien.

Dennis Oostindie

Hier kwam ik er achter dat de consultancy voor mij een ideale baan is. Ik geniet van de enthousiaste ondernemers, die met veel passie over hun bedrijf vertellen. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het overbrengen van mijn kennis over bedrijfskunde. Niet gek, ik ben namelijk ook al meer dan 5 jaar voetbaltrainer bij de club waar ik zelf ook nog altijd speel. Training geven zit dus echt in mijn bloed!

Samen kijken wat we kunnen bereiken

Na mijn master Business Administration aan de UvA wees een vriend mij op een vacature bij een jong, dynamisch bedrijf met een focus op groei. Ik diende een sollicitatie in, en niet heel veel later kon ik aan de slag bij Sigma Solutions. Als consultant ben ik de schakel tussen onze klanten en de specialisten die magie kunnen werken op het gebied van online. Ik kijk naar de kansen die er in de markt liggen en hoe we die samen kunnen grijpen. De komende periode kijk ik er naar uit onze klanten te ontmoeten, en van elkaar te leren. Zo kunnen we aan beide kanten groeien!

Hopelijk tot snel,

Dennis Oostindie


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º