Even voorstellen: Casijn Tromp

Ik ben Casijn Tromp, momenteel 27 jaar en sinds juni 2021 ben ik gestart als Digital Consultant bij Sigma Solutions. Hoewel het momenteel (nog) niet de ideale situatie is om intensief bij projecten betrokken te worden, heb ik wel gemerkt dat de collega’s bij Sigma Solutions erg hun best doen om mij in deze nieuwe situatie te begeleiden. Ik ben daarom extra enthousiast en gemotiveerd om mijzelf voor Sigma Solutions en haar klanten in te zetten.

Marketing en begeleiding

Tijdens mijn studieloopbaan heb ik lang getwijfeld welke richting ik op wilde gaan. Waar ik veel affiniteit en interesse had in marketing, haalde ik ook veel voldoening uit het (bij)lesgeven. Dat laatste heb ik vooral gedaan tijdens mijn vorige baan waar ik o.a. cursisten begeleidde bij het behalen van een VCA-certificaat. Niet zozeer het voorkauwen van de lesstof, maar het samen doornemen van, het discussiëren over en het begeleiden bij het leerproces is waar ik de meeste voldoening uit haal. Om deze redenen sprak het werken bij Sigma Solutions mij erg aan, omdat deze aspecten in mijn rol als Digital Consultant worden gecombineerd.

Samenwerking

Na mijn afgeronde master Marketing aan de VU, kwam ik via een advies van een vriend in contact met Sigma Solutions. Vooral de kernwaarde "betrokkenheid" en de algemene sfeer binnen Sigma Solutions spraken mij direct al erg aan. Na enige tijd, waarin het contact goed onderhouden werd, zijn we deze mooie samenwerking aangegaan.

Ik kijk er dan ook erg naar uit om (langzamerhand) meer en meer (potentiële) klanten te ontmoeten en verder te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Graag tot snel!


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›