Een B2B Webshop op maat: Waar let u op?

Geschreven door: op donderdag 17 september 2020

Leestijd: 1 minuut

Het verlengstuk van uw bedrijf

Voor een bedrijf dat zijn producten direct aan de eindgebruiker verkoopt is een sterk assortiment met kwaliteitsproducten slechts een onderdeel van uw bedrijfspropositie. Wat u onderscheidt van uw concurrenten is uw specialistische kennis. Voor iedere toepassing heeft u een oplossing, en de kennis binnen het bedrijf helpt de klant deze oplossing te vinden. Sluit de klantvraag niet aan bij uw standaard assortiment? Dan creëert u een product op maat. Standaard webshops bieden de mogelijkheid uw assortiment online te verkopen, maar daar houdt het vaak ook op. Een goede B2B Webshop ondersteunt de bezoeker echter in de hele klantreis, beginnend met het aantrekken en daarna overtuigen van de bezoeker.

Klanten optimaal faciliteren

U wilt dan geen standaard B2B Website voor uw bedrijf. Uw wensen en die van uw klanten zijn hiervoor te specifiek. De webshop moet passen bij uw werk- en verkoopprocessen. Zo wordt de webshop een integraal onderdeel van uw bedrijf en kunt u uw klanten optimaal faciliteren. Off- én online.

Samen maken we uw webshop succesvol

Wij richten uw webshop zo in dat deze niet alleen uw klanten, maar ook uw bedrijf optimaal faciliteert. Dit doen wij door vanuit de klantreis te denken, en de webshop te optimaliseren voor het aantrekken, inspireren, overtuigen en converteren van bezoekers. Om de webshop te automatiseren kunnen we koppelingen maken met uw backoffice-systemen, waarmee orders automatisch verwerkt worden. Zo blijven we samenwerken, niet alleen tijdens de bouw, maar ook ná de oplevering.

Belangrijke speerpunten van B2B webshops zijn:

  • Een ebruiksvriendelijk CMS
  • Oneindig categorieën en producten toevoegen
  • Oneindig productkenmerken toevoegen
  • Uitgebreide zoek- en filterfunctie
  • Geïntegreerd Product Information Management
  • Voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG / GDPR) dankzij veilig (SSL) 

 

ONLINE SUCCES IS…
…UW KLANT OPTIMAAL FACILITEREN


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›