Roadmap Accessify WCMS Q3 2017

Geschreven door: op woensdag 5 juli 2017

Leestijd:

In dit periodiek blog houden wij gebruikers en geïnteresseerden op de hoogte van verbeteringen aan Accessify WCMS.

Roadmap 2017

 

Online Vindbaarheid

Gebruikersvriendelijkheid

Kwartaal 1

Critical CSS

Koppeling Online Succes

Kwartaal 2

Taalversies-module

Sitemap-module

Kwartaal 3

SEO-kenmerken-module

Koppelingen tussen contentobjecten

Kwartaal 4

Two-Factor Authentication (AVG)*

Optimalisaties Catalogus-module

* Vanwege de aankomende privacywetgeving laten we een aantal updates m.b.t. Online Vindbaarheid vervallen en vervangen deze voor functionaliteit die nodig is om aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

Gemakkelijker Online Vindbaarheid Realiseren met ‘SEO-kenmerken-module’

Met de vernieuwde SEO-module is het nu nog gemakkelijker om de online vindbaarheid van je webpagina’s te verbeteren. De module past nu namelijk niet alleen de content van het document wat je bewerkt aan, maar ook van het achterliggende content-object. Het aanpassen van de SEO-kenmerken van een document wat is gepubliceerd door een product zorgt ervoor dat de SEO-kenmerken van het betreffende product aangepast worden.

Wil je uitleg over deze module of staat deze module nog niet actief in jouw Accessify WCMS omgeving? Vraag ernaar bij de Servicedesk!

Verleng de ‘reis’ van je websitebezoeker met ‘Koppelingen’

De (potentiele) klant wil zich online steeds vollediger informeren voordat daadwerkelijk contact wordt opgenomen met een (potentiele) leverancier. Het enkel en alleen presenteren van een bedrijfsprofiel en simpele productinformatie volstaat niet meer. Er moet ook gesproken worden over:

  • Toepassingsmogelijkheden van producten;
  • (Specialistische) medewerkers van een bedrijf;
  • Vestigingen en afdelingen;
  • Succesverhalen in de vorm van casestudies;
  • Kennis hebben in de vorm van blogs.
  • Etc.

Elk van de hierboven genoemde items zijn content-objecten die in principe geen hiërarchische relatie met elkaar hebben zoals een product en een productcategorie dat wel hebben. Om de (potentiele) klant goed te informeren is het wel wenselijk deze content-objecten gerelateerd aan elkaar te presenteren en dus in het CMS te kunnen koppelen. De module ‘koppelingen’ maakt dit mogelijk. Hier een voorbeeld van een toepassing:

Een bezoeker ziet een interessant product op de website. Vanuit de pagina over het product kan de bezoeker direct doorklikken naar de succesverhalen die bij dit producthoren en ziet ook gelijk welke medewerker hij kan benaderen als hij/zij meer informatie over het product wilt.

Wil je uitleg over deze module of staat deze module nog niet actief in jouw Accessify WCMS omgeving? Vraag ernaar bij de Servicedesk!

Over Accessify WCMS

Accessify WCMS is hèt contentmanagementsysteem voor internationaal opererende industrieel dienstverleners, (technische) handelsbedrijven en de maakindustrie. Websites en Webshop die in Accessify WCMS zijn ontwikkeld helpen bedrijven bij het realiseren van groei, verbeterde efficiency en ketenbeheersing. Accessify WCMS is ontwikkeld in Microsoft .NET technologie en wordt geleverd als SAAS oplossing.

Invloed hebben op de roadmap? Vraag het aan jouw ontwikkelaar of stuur een e-mail naar onlinesucces@sigmasolutions.nl!


Andere blogartikelen

Bel 072 5345 888
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten