Wat is belangrijk binnen een webshop platform?

Maak uw keten beheersbaar

Bent u de nieuwe Coolblue, Fonq of Create2Fit? Dan zoekt u een webshop platform dat de mogelijkheid biedt om een eindeloze groep verkopers, en wederverkopers, aan uw netwerk toe te voegen. Met elk een eigen webshop met eigen inhoud en gepersonaliseerd design!

Webshop platform biedt invloed op ketenpartners

Uniformiteit, controle en beheersing van ketenpartners zijn ook aanleidingen om na te denken over een webshop platform. Werkt u bijvoorbeeld met veel dealers, franchisers of vendors, dan biedt een webshop platform de uitkomst. Dit is een centraal platform, waaraan alle (partner/dochter-)webshops en back-end-systemen gekoppeld zijn. U kunt bijvoorbeeld in één keer de prijs van een product op alle webshops aanpassen. Dat verlaagt operationele kosten en maakt contentmanagement een stuk makkelijker!

Gebruiksvriendelijk CMS

Sigma Solutions ontwikkelt een eigen WCMS, Accessify. Hierbinnen zit ruim functionaliteit voor het beheer van een webshopplatform. Denk aan centrale beheermogelijkheden voor content op de webshops, gemakkelijke kopieerfunctionaliteit om nieuwe webshops op te starten, en een eindeloze hoeveelheid producten, categorieën en kenmerken.

Een meertalige webshop

Meertaligheid speelt een steeds belangrijkere rol. Vooral voor een webshopplatform is de kans groot dat een deel van de partners internationaal actief is. Webshops zijn in elke taal naar wens in te richten, waarmee een groot publiek aangesproken wordt.

Klantspecifieke catalogus

Heeft een partner een (gedeeltelijk) uniek assortiment? Geen probleem, met private label producten heeft u producten die centraal beheerbaar zijn, maar alleen te verkopen door geselecteerde partners.

Uitgebreide zoek- en filterfunctie en Geïntegreerd Product Information Management

Omdat producten een onbeperkt aantal kenmerken mogen bezitten, kunt u gebruik maken van filter- en zoekfunctionaliteit. Maak het bezoekers nog makkelijker om de producten te vinden.

Mogelijkheid tot betalen op rekening en via alle denkbare betaalmethoden

Hiervoor werken wij nauw samen met partners als MultiSafePay, die vele (internationale) betaalmethoden voor uw webshop mogelijk maakt. Denk aan iDEAL, Credit Cards, PayPal, afterpay methodes en veel meer. 

Datasheets, tekeningen en brochures op productniveau worden automatisch gegenereerd

Op basis van kenmerken en productafbeeldingen kunnen automatisch interessante downloads aangeboden worden aan uw bezoekers. Zo hoeft u nooit meer handmatig alle productsheets aan te passen! Verandert een kenmerk of productfoto? Dan verandert de datasheet namelijk automatisch mee!

Voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG / GDPR) dankzij veilig SSL 

Uw webshop voldoet aan alle moderne wetgeving.


Andere blogartikelen

 • Hoe kan je meer leads genereren EN online verkopen?

  Geschreven door: op woensdag 8 september 2021

  Een website die leads genereert en online verkopen faciliteert? Met behulp van een website met geïntegreerde webshop kunt u direct meer business realiseren. Directe verkopen van standaard producten zo ...

  Bekijk het artikel »
 • Even voorstellen: Nick van Leijden

  Geschreven door: op donderdag 22 juli 2021

  Hoi, volgens mij kennen wij elkaar nog niet! Ik ben Nick van Leijden, een 24 jaar oude User Experience designer en sinds kort werkzaam bij Sigma Solutions als UX developer. Als UX developer is het mij ...

  Bekijk het artikel »
 • Even voorstellen: Renzo Korver

  Geschreven door: op dinsdag 20 juli 2021

  Mijn naam is Renzo Korver, ik ben 24 jaar en ik kom uit Oudkarspel. Eind januari 2021 ben ik bij Sigma Solutions gestart met mijn afstudeerstage voor de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Am ...

  Bekijk het artikel »
Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›