Wekelijks UX overleg

Geschreven door: op zaterdag 7 maart 2020

Leestijd:

Één keer per week houden wij met het UX team een overleg. Dit overleg is om meerdere redenen erg nuttig, zo krijg je niet alleen alle neuzen dezelfde kant op maar verbeter je ook de kwaliteit van het team. Er zijn nog heel wat redenen waarom dit overleg zeer nuttig is, daarom geef ik jullie een inzage in wat het UX overleg bij ons inhoudt.

Learnings

Belangrijk onderwerp dat we bespreken zijn leermomenten of leerzame bronnen die we de afgelopen week zijn tegengekomen zodat we als team kunnen groeien. Zo wordt er bijvoorbeeld gesproken over designtheorieën die wel of niet werken. Uitdagingen die gespeeld hebben in de afgelopen week en hoe dit is opgelost. Hierin proberen zoveel mogelijk te documenteren zodat we de volgende keer de oplossing al klaar hebben liggen.

Groei

Belangrijk onderdeel van dit overleg is ook een van onze kernwaarde namelijk; Groei.

Wat wordt hierin bedoeld tijdens het UX overleg? We oordelen bijvoorbeeld over componenten(elementen in de websites) die we hebben gerealiseerd bij onze klanten. Hierin oordelen we over mogelijke optimalisaties waardoor we een nog beter product kunnen neerzetten.

Daarin is groei van onze klanten ook een belangrijk onderdeel, zijn er mogelijk ook andere klanten die iets aan het gerealiseerde component kunnen hebben, er zijn altijd optimalisaties te vinden wanneer je met zijn allen wilt doorgroeien.

Thema

Iedere week hebben we een thema waarin we dieper in gaan op bijvoorbeeld een design trend, modules op websites, kansen bij klanten of nieuwe technieken. Hierin wordt besproken wat we als Sigma Solutions kunnen doen om deze thema’s in ons werk naar klanten te kunnen verwerken.

Recente thema’s die zijn besproken zijn;

 

 

 

Andere blogartikelen

 • Het gebruik van await in C#

  Geschreven door: op zaterdag 28 maart 2020

  Binnen applicaties kunnen soms functies voorkomen die lang nodig hebben om te voltooien. Denk bijvoorbeeld aan een call naar een API van een derde partij die veel data teruggeeft die verwerkt moet wor ...

  Bekijk het artikel »
 • Het gebruik van de SemaphoreSlim class in C#

  Geschreven door: op zaterdag 28 maart 2020

  Webapplicaties kunnen meerdere calls vanuit meerdere plekken verwerken zonder dat deze requests op elkaar moeten wachten. Maar soms heb je te maken met een usecase waar je helemaal niet wilt dat funct ...

  Bekijk het artikel »
 • SQL en het gebruik van JOIN

  Geschreven door: op zaterdag 28 maart 2020

  Binnen SQL heb je verschillende manieren om tabellen met elkaar te koppelen om zo data uit beide tabellen terug te krijgen in de resultaten. Maar wat houdt elk van deze joins in?Verschillende typenE ...

  Bekijk het artikel »
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten