Even voorstellen: Sebastiaan Jansen

Geschreven door: op donderdag 12 december 2019

Leestijd:

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Sebastiaan Jansen, 32 jaar oud en sinds september ben ik de nieuwe Web Master bij Sigma Solutions. Graag zou ik van de gelegenheid gebruik willen maken om mij voor te stellen.

Webmaster: een nieuwe rol bij Sigma Solutions

Voor zowel Sigma Solutions als voor mij persoonlijk is de rol van Webmaster nieuw. Na bijna 8 jaar in de GGZ te hebben gewerkt, vond ik het hoog tijd voor een switch. Naast mijn interesse in de digitale wereld heb ik een sterke creatieve achtergrond, onder andere op het gebied van taal. Daarom ben ik in september begonnen met de opleiding Creative Business aan de HvA te Amsterdam. Deze opleiding volg in deeltijd en een bijkomende voorwaarde is een baan binnen het bijbehorende werkveld. Bij Sigma Solutions heb ik dat gevonden in de vorm van Junior-Webmaster. Voor deze kans ben ik ontzettend dankbaar!

Ook voor Sigma Solutions is de rol van een Webmaster nieuw. Samen vinden wij uit welke werkzaamheden binnen mijn afdeling vallen. Dat zijn veelal content-gerelateerde taken, zoals het plaatsen van blogs en artikelen, maar ook kleine wijzigingen op websites. Daarnaast verricht ik ook vertaalwerkzaamheden, zoekwoordonderzoeken en schrijf ik teksten die gericht zijn op betere vindbaarheid. Kort gezegd: een Webmaster heeft een groot scala aan verschillende taken en komt in aanraking met veel verschillende facetten van de digitale wereld.

Een leerzame plek

De komende tijd zal ik mijn blogs wijden aan de dingen die ik leer bij Sigma Solutions. In de korte tijd die ik hier werk merkte ik al snel dat ik in een team zit van specialisten, met bergen aan kennis en ervaring. Daar wil ik graag mijn voordeel mee doen. Ik ga zoveel mogelijk kennis tot mij te nemen, zodat ook ik over een tijd een specialist kan worden genoemd.


Andere blogartikelen

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten