Even voorstellen: Rowan Zomerdijk

Geschreven door: op woensdag 3 oktober 2018

Leestijd:

Mijn naam is Rowan Zomerdijk sinds september ben ik werkzaam als UX developer bij Sigma Solutions.

In mijn middelbare schoolperiode heeft mijn moeder een webshop gehad wat mij uiteindelijk deed kiezen voor een studie in de digitale richting namelijk; Communication & Multimedia Design in Amsterdam. Tijdens deze studie ben ik mijzelf gaan richten op Interaction Design en Front-End Development waar ik binnen Sigma Solutions ook dagelijks mee bezig zal zijn. Ik wil graag samen met Jurrien de uitdaging aangaan om onze klanten nog beter te presenteren, zowel op het gebied van visuele vormgeving als de interactie met de gebruiker.

Hiernaast ben ik in de avonduren graag aan het sporten zo kun je mij ’s avonds vinden in de sportschool waar ik aan crossfit en fitness doe. Sport zorgt er voor mij voor dat ik lekker in mijn vel zit, ik haal voldoening uit intensief en sociaal (moet wel leuk blijven) trainen.

Op zondag ben ik met mijn vrienden te vinden op het groene gras van de kelderklasse, zo speel ik al sinds de F’jes bij de Zouaven. Na een potje voetbal drink ik graag wat biertjes om de wedstrijd nog even na te bespreken. Discussiëren over het bier vind ik ook leuk, zo ben ik in het weekend nog wel eens aan het werk in een bierbrouwerij.

Inmiddels zit ik al aardig op mijn plek bij Sigma Solutions en verwacht mijzelf hier verder goed te kunnen ontwikkelen. Schroom niet mij te mailen wanneer je vragen hebt :)


Andere blogartikelen

 • Het gebruik van een Photoslider

  Geschreven door: op maandag 7 oktober 2019

  Ze zijn er in alle soorten en maten en staan meestal bovenaan een websitepagina. Dan heb ik het natuurlijk over photosliders. Zo bent u vast bekend met de traditionele foto die langzaam vervaagd en wa ...

  Bekijk het artikel »
 • De Controversie van AMP (Accelerated Mobile Pages)

  Geschreven door: op maandag 30 september 2019

  Er heerst al controversie rondom AMP (Accelerated Mobile Pages) sinds Google dit onderwerp heeft ingevoerd! In deze blog duiken we verder in deze controversie en ontdekken we of deze controversie tere ...

  Bekijk het artikel »
 • CSS attribuut font-display

  Geschreven door: op maandag 30 september 2019

  De snelheid van je website is belangrijk. Niet alleen omdat Google je website hierdoor hoger rankt maar ook omdat het gebruiksvriendelijker is voor de bezoekers. Als een website traag laadt, ben je ee ...

  Bekijk het artikel »
Bel 072 5345 888
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten