Even voorstellen: Nicky Tan

Geschreven door: op vrijdag 27 juli 2018

Leestijd:

Mijn naam is Nicky Tan, per juni 2018 de nieuwste Digital Consultant bij Sigma Solutions.

Ik ben geboren en opgegroeid in Alkmaar, waar ik mijn VWO-diploma heb behaald aan het CSG Jan Arentsz. Hierna ben ik een winterseizoen naar Frankrijk geweest om zoveel mogelijk tijd te besteden aan mijn -destijds- grootste hobby: snowboarden. Na dit seizoen ben ik begonnen aan de opleiding communicatiewetenschap aan de VU in Amsterdam, waar mijn interesse in de digitale wereld vorm begon te krijgen.

Tijdens mijn studie heb ik op een webredactie gewerkt als content manager, en na het behalen van mijn master heb ik verschillende websites / webshops beheerd, waarbij ik verantwoordelijk was voor de complete online strategie, van webdesign, functionaliteit en SEO tot diverse online marketingmiddelen. Na hier een periode mee bezig te zijn geweest, ben ik verder gaan kijken naar een nieuwe, uitdagende en vooral leuke functie bij een werkgever bij wie ik me kan blijven doorontwikkelen, en zodoende ben ik terechtgekomen bij Sigma Solutions. Wat me het meest aanspreekt in de functie als Digital Consultant is de betrokkenheid bij onze klanten, de veelzijdigheid in werkzaamheden en de get-it-done mentaliteit van Sigma Solutions.

Als Digital Consultant zal ik klanten adviseren, ondersteunen en begeleiden op de weg naar online succes in samenwerking met ons team van topdevelopers, -strategen, en -marketeers!


Andere blogartikelen

 • Tabellen in HTML

  Geschreven door: op maandag 30 december 2019

  Met UL, OL en LI maak je opsommingen. Met DL, DT en DD maak je lijsten van definities. Naast opsommingen en definities is er ook nog tabulaire data: gegevens die in een tabel staan, waarbij je rijen h ...

  Bekijk het artikel »
 • SQL en het gebruik van For XML: Explicit en Path

  Geschreven door: op maandag 30 december 2019

  In mijn vorige blog hebben we For XML Raw en For XML Auto besproken. In deze blog zullen we For XML Explicit en For XML Path doornemen. Hieronder eerst wat uitleg over beide:EXPLICIT: Met ...

  Bekijk het artikel »
 • UX audit: heatmaps

  Geschreven door: op maandag 30 december 2019

  Een UX audit kun je uitvoeren op een digitaal product met als doel er achter te komen waar gebruikers van het product tegenaan lopen in het gebruik van bijvoorbeeld uw site. Door een UX audit te laten ...

  Bekijk het artikel »
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten