Even voorstellen: Nicky Tan

Geschreven door: op vrijdag 27 juli 2018

Leestijd:

Mijn naam is Nicky Tan, per juni 2018 de nieuwste Digital Consultant bij Sigma Solutions.

Ik ben geboren en opgegroeid in Alkmaar, waar ik mijn VWO-diploma heb behaald aan het CSG Jan Arentsz. Hierna ben ik een winterseizoen naar Frankrijk geweest om zoveel mogelijk tijd te besteden aan mijn -destijds- grootste hobby: snowboarden. Na dit seizoen ben ik begonnen aan de opleiding communicatiewetenschap aan de VU in Amsterdam, waar mijn interesse in de digitale wereld vorm begon te krijgen.

Tijdens mijn studie heb ik op een webredactie gewerkt als content manager, en na het behalen van mijn master heb ik verschillende websites / webshops beheerd, waarbij ik verantwoordelijk was voor de complete online strategie, van webdesign, functionaliteit en SEO tot diverse online marketingmiddelen. Na hier een periode mee bezig te zijn geweest, ben ik verder gaan kijken naar een nieuwe, uitdagende en vooral leuke functie bij een werkgever bij wie ik me kan blijven doorontwikkelen, en zodoende ben ik terechtgekomen bij Sigma Solutions. Wat me het meest aanspreekt in de functie als Digital Consultant is de betrokkenheid bij onze klanten, de veelzijdigheid in werkzaamheden en de get-it-done mentaliteit van Sigma Solutions.

Als Digital Consultant zal ik klanten adviseren, ondersteunen en begeleiden op de weg naar online succes in samenwerking met ons team van topdevelopers, -strategen, en -marketeers!


Andere blogartikelen

 • Het gebruik van een Photoslider

  Geschreven door: op maandag 7 oktober 2019

  Ze zijn er in alle soorten en maten en staan meestal bovenaan een websitepagina. Dan heb ik het natuurlijk over photosliders. Zo bent u vast bekend met de traditionele foto die langzaam vervaagd en wa ...

  Bekijk het artikel »
 • De Controversie van AMP (Accelerated Mobile Pages)

  Geschreven door: op maandag 30 september 2019

  Er heerst al controversie rondom AMP (Accelerated Mobile Pages) sinds Google dit onderwerp heeft ingevoerd! In deze blog duiken we verder in deze controversie en ontdekken we of deze controversie tere ...

  Bekijk het artikel »
 • CSS attribuut font-display

  Geschreven door: op maandag 30 september 2019

  De snelheid van je website is belangrijk. Niet alleen omdat Google je website hierdoor hoger rankt maar ook omdat het gebruiksvriendelijker is voor de bezoekers. Als een website traag laadt, ben je ee ...

  Bekijk het artikel »
Bel 072 5345 888
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten