Even voorstellen: Mike Scheurwater

Mijn naam is Mike Scheurwater en ben 23 jaar. Ik woon in Heerhugowaard en ben sinds 23 november 2015 in dienst bij Sigma Solutions als “Front-end Developer”.

Binnen dit bedrijf zorg ik voor de visuele aspecten van een website. Alle elementen die op een site zichtbaar zijn, ben ik verantwoordelijk voor. Mijn streven is om kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat websites op computer, maar ook op mobiele apparaten er pixel perfect uitzien.

Sinds 15 augustus 2016 ben ik in het bezit van het certificaat “Microsoft 70-480: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3”.  Dit geeft aan dat ik bekwaam ben in het gebruik van de talen die nodig zijn bij de ontwikkeling van websites.

Met de kennis van HTM5, CSS3 en Javascript programmeertalen, ben ik in staat om designs om te zetten naar interactieve pagina’s. De volgende sites zijn ontwikkeld met deze kennis:

Mijn interesses liggen in het steeds leren van nieuwe technieken. Op dit moment ben ik bezig met het leren van AngularJS zodat in de toekomst SPA’s (Single Page Applications) ontwikkeld kunnen worden in de front-end in plaats van de backend. Verschillende voorbeelden van SPA’s zijn:

 • Het vullen en aanpassen van een winkelmand.
 • Formulieren op de betalingspagina van een site
 • Het realtime tonen van het aantal bezoekers op de site.
 • En vele andere toepassingen.

In de laatste maanden heb ik geleerd hoe een site op een professionele manier opgebouwd moet worden. Het is hierbij belangrijk dat de code ‘zuiver’ is en dus geen fouten bevat. Met deze vaardigheid ben ik daarom in staat om de kwaliteit van een site te verbeteren en te waarborgen.


Andere blogartikelen

 • Het gebruik van een Photoslider

  Geschreven door: op maandag 7 oktober 2019

  Ze zijn er in alle soorten en maten en staan meestal bovenaan een websitepagina. Dan heb ik het natuurlijk over photosliders. Zo bent u vast bekend met de traditionele foto die langzaam vervaagd en wa ...

  Bekijk het artikel »
 • De Controversie van AMP (Accelerated Mobile Pages)

  Geschreven door: op maandag 30 september 2019

  Er heerst al controversie rondom AMP (Accelerated Mobile Pages) sinds Google dit onderwerp heeft ingevoerd! In deze blog duiken we verder in deze controversie en ontdekken we of deze controversie tere ...

  Bekijk het artikel »
 • CSS attribuut font-display

  Geschreven door: op maandag 30 september 2019

  De snelheid van je website is belangrijk. Niet alleen omdat Google je website hierdoor hoger rankt maar ook omdat het gebruiksvriendelijker is voor de bezoekers. Als een website traag laadt, ben je ee ...

  Bekijk het artikel »
Bel 072 5345 888
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten