Even voorstellen: Gos Broda

Mijn naam is Gos Broda, ik ben 22 jaar en woon in Alkmaar. Ik ben sinds 19 september 2016 werkzaam als Office Manager - Project Manager bij Sigma Solutions. Hiervoor heb ik bij een automatiseringsbedrijf in Alkmaar gewerkt, waar ik de rol van Servicedeskmedewerker vervulde.

Mijn doel is om processen binnen Sigma Solutions nog meer te structureren en te verbeteren, nieuwe processen aan te kaarten en mijn nieuwe collega's te ontzien in hun dagelijkste taken. Om dit doel te behalen ga ik ITIL training volgen (Information Technology Infrastructure Library).

Ik sta voor gezelligheid en openheid op de werkvloer en duidelijke afspraken, goede communicatie en uitstekende service voor de klanten. Hiermee hoop ik veel bij te kunnen dragen aan mijn nieuwe team en klanten!


Andere blogartikelen

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten