Over de Helpdesk van Sigma Solutions

Geschreven door: op dinsdag 27 oktober 2015

Leestijd:

De Sigma Solutions helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur op het e-mailadres help@sigmasolutions.nl.  Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, storingen op te lossen en om advies te geven over onze producten en diensten.

helpdesk.jpg

Wat zet ik precies in mijn e-mail?

Wanneer u uw melding zo duidelijk mogelijk omschrijft, maakt u het onze medewerkers makkelijker om iets op te pakken en op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stappen die u heeft doorlopen, een screenshot van het betreffende verzoek, de browser waarin u aan het werk bent of een link naar de pagina.

Wat is een verschil tussen een Incident en een Change?

Incident

Een incident is een bug, iets wat stuk gaat op uw website. Bijvoorbeeld een formulier die niet meer werkt of als het wijzigen van content niet meer lukt. Het resetten van een wachtwoord is geen incident maar een change.

Change

Een change is een wijziging. U doet een verzoek tot aanpassing van een huidige functionaliteit. Changes zijn geen oplossingen voor incidenten, naar kunnen wel nodig zijn om structurele problemen op te lossen.

Wat gebeurt er als er een melding binnenkomt?

De helpdesk mailbox wordt gedurende de hele werkdag in de gaten gehouden. Bij binnenkomst registreren onze medewerkers uw e-mail in ons helpdeskportal. Op dat moment wordt er een nummer aan gekoppeld wat u terugvindt in de reactie op uw e-mail. U ontvang een ontvangstbevestiging of misschien wel gelijk een oplossing van uw probleem. Het zou ook kunnen dat er verzocht wordt om het versturen van meer informatie.

Spoed

Bij spoed adviseren wij om naast het sturen van een e-mail, ook altijd even te bellen. Op deze manier weet u zeker dat wij uw probleem zo snel mogelijk oppakken. Onder spoed verstaan wij een website of webshop die niet meer bereikbaar is, het onmogelijk maken van een bestelling op een webshop of het doen van een offerteaanvraag op uw website of webshop werkt niet. Kortom het primaire proces werkt niet meer.

Service Level Agreement

Het is mogelijk om afspraken te maken over reactietijden. Voor de voorwaarden verzoeken wij u hierover telefonisch contact op te nemen met telefoonnummer 072-5345888.


Andere blogartikelen

 • Waarom developers het zo leuk vinden bij ons

  Geschreven door: op woensdag 13 november 2019

  Bij ons op kantoor werkt een team van betrokken specialisten, waaronder 4 backend developers en 4 UX developers. Zij zorgen voor een belangrijk fundament binnen dit bedrijf. Een goede reden om te zorg ...

  Bekijk het artikel »
 • Beachvolleyballen voor het goede doel!

  Geschreven door: op vrijdag 25 oktober 2019

  Afgelopen vrijdag 11 oktober  hebben diverse betrokken specialisten uit ons team de handen ineen geslagen met een van onze opdrachtgevers. Samen met De Monchy International B.V. hebben we meegeda ...

  Bekijk het artikel »
 • Het gebruik van een Photoslider

  Geschreven door: op maandag 7 oktober 2019

  Ze zijn er in alle soorten en maten en staan meestal bovenaan een websitepagina. Dan heb ik het natuurlijk over photosliders. Zo bent u vast bekend met de traditionele foto die langzaam vervaagd en wa ...

  Bekijk het artikel »
Bel 072 5345 888
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten