Zakelijke Website Laten Maken

Bedrijven die willen dat het online kanaal meetbaar en met positieve ROI bijdraagt aan hun business laten door Sigma Solutions een zakelijke website maken.

De Zakelijke Websites van Sigma Solutions

Door Sigma Solutions gemaakte zakelijke websites onderscheiden zich op de volgende onderdelen:

 • De website sluit aan bij de doelstellingen (lead generation of online sales) van onze klant: waarbij wij niet beginnen met bouwen als wij niet zeker weten dat de website meetbaar en met positief rendement gaat bijdragen aan het realiseren van deze doelstellingen.
 • Zeer gebruiksvriendelijk WCMS: waarin functionaliteiten zoals het kunnen plakken en bewerken van afbeelding standaard beschikbaar zijn en de gebruiker maximaal wordt ondersteund bij het vindbaar maken van de website.
 • Full Service benadering: klanten die een zakelijke website door Sigma Solutions laten bouwen hebben voor het succes van het online kanaal één aanspreekpunt.

Onderdelen waar elke gemaakte zakelijke website volgens ons aan moet voldoen zijn:

 • Zakelijk webdesign, gebaseerd op de corporate identity of huisstijl van de klant.
 • Goed functionerend op desktop, tablet en smartphone met behulp van responsive design.
 • Optimaal Vindbaar, dus zoekmachine optimalisatie en technische zoekmachine optimalisatie zijn standaard aanwezig.
 • Gericht op Conversie, dus elke pagina is voorzien van een duidelijke call2action zodat de anonieme bezoeker eenvoudig converteert naar gekend prospect.
 • Alles wordt gemeten. Met behulp van Google Analytics of andere Web Analytics software wordt elke relevante actie van elke bezoeker gemeten en inzichtelijk gemaakt. Zodoende heeft de website-eigenaar maximaal inzicht in het rendement van de website en de kansen die het online kanaal biedt.

Referenties Zakelijke Websites

Wij hebben vele succesvolle zakelijke websites gemaakt voor regionale, nationale en internationale bedrijven. Een overzicht van door ons gemaakte (zakelijke) websites is te vinden op onze referentiepagina.

Over Sigma Solutions

 • Onze Missie: het internetkanaal meetbaar en met positief rendement laten bijdragen aan de groei van de business van onze opdrachtgevers.
 • In 2003 opgericht en al meer dan 10 jaar ervaring met het maken van succesvolle zakelijke websites.
 • Gecertificeerde Online Marketeers en Web Developers.

Meer over Full Service Internetbureau Sigma Solutions.

Zakelijke Website Laten Maken door Sigma Solutions?

Ook aan de slag met een internetkanaal wat meetbaar en met positief rendement bijdraagt aan de groei van je business? Laat dan een zakelijke website maken door Sigma Solutions! Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op: telefoonnummer 072 5345 888, info@sigmasolutions.nl of bovenstaand contactformulier.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail