Wat is Adaptive Webdesign?

Wat is Adaptive Webdesign?

Adaptive Webdesign is een webdesign strategie die er op is gericht om een website of webshop zich te laten aanpassen aan de bij de bezoeker beschikbare mogelijkheden. Elementen die zich aanpassen zijn:

  • Inhoud;
  • Layout;
  • Functionaliteit.

Voorbeeld

  • Routeplanner: Als bij de bezoeker een GPS-locatie beschikbaar is geeft een website direct de reistijd en de geadviseerde route. Indien deze niet beschikbaar is geeft de website een formulier waarin straatnaam / huisnummer / plaats kunnen worden ingevuld.

Adaptive Webdesign moet niet worden verward met Responsive Webdesign, waarbij alleen inhoud en layout zich aanpassen aan de bij de bezoeker beschikbare mogelijkheden.

Bronnen

Waarom deze lijst met veelgestelde vragen over Lead Generating Websites?

Tijdens het Online Succes Traject wat wij met onze klanten uitvoeren krijgen onze internetmarketeers en developers regelmatig vragen over lead generating websites. Op basis van de vragen die wij van onze klanten hebben gehad hebben wij een lijst met veelgestelde vragen opgesteld.

Over Sigma Solutions

Sigma Solutions is hèt internetbureau voor het Online Succes van technisch dienstverleners, handelsbedrijven en de maakindustrie. Met een team van ervaren internetmarketeers en webdevelopers zorgen wij dat het internetkanaal meetbaar en met een positief rendement (ROI) bijdraagt aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper