Commerciële Website Laten Maken

Bedrijven die willen dat het onlinekanaal met positieve ROI bijdraagt aan hun business laten door Sigma Solutions een commerciële website maken.

De Commerciële Websites van Sigma Solutions

Door Sigma Solutions gemaakte commerciële websites onderscheiden zich op de volgende onderdelen:

 • De website sluit aan bij de verkoopdoelstellingen (lead generation of online sales) van onze klant: wij beginnen pas aan een project als wij zeker weten dat onze opdrachtgever de te maken investering binnen acceptabele en realistische tijd kan terugverdienen.
 • De opgeleverde website is de vrachtwagen, de online marketeer is de chauffeur die ervoor zorgt dat de vragen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar rijdt. Wij zorgen voor online rendement, juist nadat de commerciële website is opgeleverd.
 • Contentmanagementsysteem gericht op commercieel resultaat. Waarbij het uitvoeren van SEO-activiteiten en het realiseren van online conversie mogelijkheden eenvoudig is.
 • Full Service benadering: opdrachtgevers die een commerciële website door Sigma Solutions laten maken hebben voor het online realiseren van hun verkoopdoelstelling één aanspreekpunt.

Onderdelen waar elke gemaakte commerciële website volgens ons aan moet voldoen zijn:

 • Passend grafisch design, gebaseerd op de corporate identity of huisstijl van de klant.
 • Optimaal functionerend op desktops, tablets en smartphones.
 • Maximale Online Vindbaarheid, door gegarandeerde technische SEO en maximale ondersteuning bij SEO Copywriting.
 • Gericht op online verkoop, dus elke pagina is voorzien van een duidelijke call 2 action, die naar ons idee bestaat uit een telefoonnummer, e-mailadres en contactformulier. Met als doel de anonieme websitebezoeker te converteren naar gekende prospect.
 • Met behulp van Google Analytics wordt elke actie van elke websitebezoeker gemeten. Hierdoor ontstaat inzicht in het rendement van online campagnes en de kansen die het internetkanaal biedt.

Referenties Commerciële Websites

Wij hebben vele succesvolle commerciële websites gemaakt voor regionale, nationale en internationale bedrijven. Een overzicht van door ons gemaakte (commerciële) websites is te vinden op onze referentiepagina.

Over Sigma Solutions

 • Onze Missie: het internetkanaal meetbaar en met positief rendement laten bijdragen aan de groei van de business van onze opdrachtgevers.
 • In 2003 opgericht en al meer dan 10 jaar ervaring met het maken van succesvolle commerciële websites.
 • Gecertificeerde Online Marketeers en Web Developers.

Meer over Full Service Internetbureau Sigma Solutions.

Commerciële Website Laten Maken door Sigma Solutions?

Ook aan de slag met een internetkanaal wat meetbaar en met positief rendement bijdraagt aan de groei van je business? Laat dan een commerciële website maken door Sigma Solutions! Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op: telefoonnummer 072 5345 888, info@sigmasolutions.nl of bovenstaand contactformulier.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper