Webshop beginnen

Wilt u graag een eigen webshop beginnen, maar heeft u geen idee hoe?
De specialisten van Sigma Solutions nemen dit hele proces bij u uit handen, van het ontwerp en de realisatie van de webshop tot het optimaliseren van de online vindbaarheid.

Een webshop beginnen: de belangrijkste punten

Het doel van een webshop lijkt duidelijk, namelijk meer verkoop van producten en/of diensten. De meningen zullen ongetwijfeld verdeeld zijn over wat de belangrijkste punten van een website zijn, maar bij Sigma Solutions zijn we hier heel duidelijk over:

  • Een goede webshop is goed vindbaar. Een webshop valt of staat tenslotte met de bezoekersaantallen. Een onderdeel van de online vindbaarheid is de compatibiliteit van de webshop met mobiel, tablet en desktop. 
  • Een hoge gebruiksvriendelijkheid. Het moet de bezoeker zo makkelijk mogelijk gemaakt worden. De navigatie naar alle verschillende producten en/of diensten moet op een logische en begrijpelijke manier gestructureerd zijn. Een uitgebreide zoekfunctionaliteit, met de mogelijkheid om te filteren op producteigenschappen, te sorteren op onder andere naam, prijs en populariteit is essentieel.
  • Gemakkelijk te beheren. In een goede webshop zijn makkelijk wijzigingen aan te brengen. Wij begrijpen dat het assortiment van onze klanten niet altijd hetzelfde blijven, daarom zijn onze webshops makkelijk te beheren. 
  • Koppeling met het CRM-systeem. Door de koppeling met uw CRM-systeem te maken kunt u waardevolle informatie aflezen en gebruiken om het meeste uit bestaande (of nieuwe) klanten te halen. 
  • Visuele aantrekkelijkheid is essentieel. Een goede lay-out (het liefst in de kleuren en stijl van uw eigen bedrijf) kan een grote rol spelen in het koopproces van uw klanten.

Een eigen webshop begint bij Sigma Solutions

Sigma helpt al sinds jaar en dag ondernemers die een webshop willen beginnen, maar dit niet zelf kunnen. Elke webshop van Sigma is uniek, op basis van uw businessdoelstelling ingericht en zal zich bijna altijd terugbetalen! Wilt u graag meer blogs lezen over webshops?

Heeft u vragen voor Sigma Solutions?

Wilt u een eigen webshop beginnen en heeft u hier een aantal vragen over? U kunt ons altijd bereiken op het telefoonnummer: 072-5345888 of door een e-mail te sturen naar info@sigmasolutions.nl.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
Google partner - adwords
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper