Professionele Webshop Maken

showcase
 • Friederichs: groei in bestellingen dankzij maatwerk B2B webshop
Bekijk case

Zelf een professionele webshop maken? Of toch uitbesteden?

U kunt zelf een webshop maken, maar wij kunnen u daar ook bij helpen. Wij hebben webdevelopers in dienst die gespecialiseerd zijn in het het maken van professionele webshops die bijdragen aan uw business doelstellingen. 

Een professionele webshop die bijdraagt aan uw online succes

Wanneer wij een professionele webshop maken denken wij uitgebreid met onze klant mee. De vraag: "Welke waarde voegt een webshop toe aan de business doelstellingen?" staat altijd centraal. De webshop wordt dan ook zo gebouwd zodat hij aan alle facetten voldoet die een webshop succesvol maken. Elke professionele webshop die wij maken heeft dan ook de potentie om online succesvol te worden.

Waar voldoet een professionele webshop aan?

 • Zoekmachine optimalisatie: een professionele webshop is zo ingericht dat hij vindbaar is in Google, ondanks de hoge concurrentie.
 • Gebruiksvriendelijkheid: een professionele webshop is gebruiksvriendelijk voor de bezoeker. Hij of zij kan gemakkelijk door het menu navigeren en kan vinden wat hij zoekt.
 • Gemakkelijk te beheren: wanneer de webshop eenmaal staat moet u gemakkelijk nieuwe producten toe kunnen voegen of aan kunnen passen. 
 • Koppeling met CRM: een professionele webshop koppelt klantgegevens direct aan uw CRM systeem. 

Een professionele webshop maken is vakwerk

Het maken van een professionele webshop is dan ook vakwerk. Wilt u uzelf onderscheiden van uw concurrenten? Dan is het van belang dat uw webshop voldoet aan bovenstaande voorwaarden. Bespaar uzelf de teleurstelling van een mislukt project en laat een professionele webshop maken door een betrouwbare internetpartner. 

Laat uw professionele webshop maken door Sigma Solutions

Sigma Solutions is hét full service internetbureau dat professionele webshops maakt die meetbaar en met positief rendement bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Bekijk onze referenties voor een overzicht van onze tevreden klanten. Zij profiteren al geruime tijd van het online succes van hun professionele webshop. 

Waarom een professionele webshop laten maken door Sigma Solutions?

Een professionele webshop van Sigma Solutions:

 • Is uniek en op maat gemaakt
 • Helpt uw business doelstellingen te behalen
 • Is gebruiksvriendelijk 
 • Is gemakkelijk aan te passen en te onderhouden
 • Is visueel aantrekkelijk
 • Betaalt zich terug

Ook een professionele webshop laten maken door Sigma Solutions?

Wilt u een professionele webshop door ons laten maken? Neem contact met ons op via 072 5345 888 voor een vrijblijvende afspraak. 

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper