Specialistische kennis digitaal borgen

Specialistische kennis digitaal borgen

Veel van de kennis die uw bedrijf bezit zit veilig opgeborgen in het brein van uw medewerkers. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat uw concurrenten hier zomaar mee aan de haal gaan. Maar wanneer er verloop of ziekte is onder uw medewerkers, dan kan het maar zo zijn dat er een deel van deze kennis verdwijnt.

De voordelen van kennisdigitalisering

Door uw kennis, en die van uw medewerkers, te digitaliseren kunt u deze behouden, borgen en delen. Dit biedt veel voordelen wanneer er wijzigingen plaatsvinden in uw medewerkersbestand, door verloop of juist groei! De kennis van vertrekkende medewerkers blijft bewaard en nieuwe medewerkers kunnen sneller ingewerkt worden.  

Kennis borgen door digitale ontsluiting

Wij zorgen ervoor dat u alle beschikbare en relevante kennis  in uw bedrijf digitaal ontsluit. Bijvoorbeeld door deze te borgen in een online catalogus, product selector of calculatietool. Deze tools zorgen daarnaast ook voor procesoptimalisatie, een verbeterde online vindbaarheid én meer business.

Projectvoorbeeld: ERIKS

Zo hebben wij voor ERIKS, een internationale industriële dienstverlener, al diverse tools gecreëerd, waaronder de chemical resistance guide en o-ring calculator. Deze tools helpen niet alleen de klanten van ERIKS bij het maken van een betere keuze, maar besparen de medewerkers van ERIKS veel tijd én leveren veel nieuwe aanvragen op. 

Wij zijn Sigma Solutions: uw online business partner

Wij helpen u uw producten, diensten en kennis digitaal te ontsluiten. Zo wordt u gevonden door nieuwe klanten, kunnen uw medewerkers zich weer richten op hun kerntaken en blijft uw bedrijf continu groeien.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, e-mail of bel 072 5345 888.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail