Sigma Solutions is Google Analytics Gecertificeerd

showcase

LEOXX, in 1 jaar 100% meer websitebezoek

 

Bekijk case

logo-google-analytics-qualified-individual.png Alle online marketeers en webdevelopers die voor Sigma Solutions werken zijn Google Analytics Qualified Individual. Dit betekent dat Sigma Solutions volledig Google Analytics Gecertificeerd is.

Voordelen voor onze klanten

De Google Analytics Kwalificering van onze medewerkers biedt onze klanten onder andere de volgende voordelen:

  • Efficiënt inrichten van Google Analytics: met onze uitgebreide kennis zijn wij in staat om in korte tijd een volledig ingericht Google Analytics Account op te leveren.
  • Koppelingen met Google Webmaster Tools en Google AdWords: wij weten precies hoe wij Google Analytics moeten koppelen aan andere Google systemen. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal inzicht bieden in de effectiviteit en resultaten van hun Google AdWords, zoekmachineoptimalisatie en contentmarketing inspanningen.
  • Custom Reporting: onze online marketeers kunnen veel meer data met Google Analytics visualiseren dan in de standaardschermen beschikbaar is.
  • Maatwerk Koppelingen: voor onze webdevelopers is alle informatie die binnen Google Analytics beschikbaar is toegankelijk, iets wat legio kansen biedt. Enkele tools die wij al hebben ontwikkeld zijn:
    • Integratie met Accessify WCMS waarin op paginaniveau zichtbaar is hoeveel bezoekers er in de afgelopen dagen via welke bronnen op de betreffende pagina zijn geland en hoeveel conversies er via of op de pagina zijn gerealiseerd.
    • Online Succes Rapportages die gedeeltelijk worden gevoed met informatie die uit Google Analytics wordt uitgelezen.

Vragen over Google Analytics?

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis analyse van je Google Analytics Account en Online Succes.

Sigma_Solutions-_Google_Analytics.jpg

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper