Website zoekfunctie

Website zoekfunctie

De digitale 'helpdeskmedewerker'

Voor uw prospects en klanten is één ding belangrijk: antwoord krijgen op de vragen die ontstaan wanneer ze online met uw producten of diensten bezig zijn.

Breed content doorzoeken

Anders dan bij een (gefilterde) zoekfunctie met filters voor een webshop, draait het bij websites niet alleen om het zoeken door gestructureerde data. Het lege zoekveld op een website wordt gebruikt om alle content in de website te doorzoeken. Het zoekveld vervult de functie van een (digitale) helpdeskmedewerker waar bezoekers hun 'vragen' aan stellen door deze in te typen om snel artikelen, informatie of contactgegevens te raadplegen.

Meer dan indexatie van uw website

Met een zoekfunctie is nog zoveel meer mogelijk dan het doorzoeken van de content van uw website. Door de zoekfunctie in een bedrijfscontext te plaatsen kan deze ook door websites van dochterondernemingen of aangesloten websites zoeken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld resultaten uit uw storelocator te koppelen aan de zoekresultaten. Geeft een zoekopdracht geen resultaat? Dan bieden we uw bezoeker een interactiemogelijkheid door een contactformulier weer te geven. Ook meten we de niet gevonden resultaten met Google Analytics.

Zij zoeken en u vindt kansen.

Het zoekgedrag van uw websitebezoekers geeft u inzicht in kansen voor uw onderneming. Zoeken meerdere bezoekers een product in een kleur die u niet heeft? Of producten die u niet aanbiedt maar wel binnen uw spectrum passen? Dan zijn dit innovatiekansen die u op een presenteerblaadje aangeboden worden.

ONLINE SUCCES IS…
…NIEUWE KANSEN ONTDEKKEN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail