Website overnemen/ migreren/ verhuizen

Website Overnemen / Migreren / Verhuizen

Voor een maximale bezoekerservaring én ROI

Ervaart u vertragingen, beveiligingsproblemen of lage bezoekersaantallen op uw website? Of worden er geen tot weinig leads gegenereerd, waardoor uw website niet bijdraagt aan uw business doelstellingen?

Wanneer uw website niet de juiste resultaten boekt, dan biedt migratie naar een gebruiksvriendelijk, snel en veilig CMS de uitkomst.

Investeringen maximaal benutten en terugverdienen

Wij nemen uw website integraal over en achterhalen de relevante pijnpunten die zorgen voor vertraging of verzwakking. Vervolgens hergebruiken en verbeteren wij de content, het design en de functionaliteiten of voegen we deze waar nodig toe. Deze optimalisaties verbeteren de online vindbaarheid, de gebruiksvriendelijkheid en de conversieratio van uw website. Zo zorgen wij ervoor dat uw voorgaande investeringen maximaal benut worden en nieuwe investeringen zich snel terugverdienen.

Meetbaar rendement

Een reportingtool als Google Analytics, Online Succes of HotJar geeft vervolgens inzicht in de verbeterde bezoekersstromen en in het online rendement van uw website. Wordt u online succes klant? Dan ontvangt u maandelijks een op maat gemaakte rapportage. Hierin ziet u precies wat onze optimalisaties u opleveren.

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. 

ONLINE SUCCES IS…
…OVERAL HET MAXIMALE UITHALEN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper ›