Website overnemen/ migreren/ verhuizen

Website overnemen/ migreren/ verhuizen

Voor een maximale bezoekerservaring én ROI

Ervaart u vertragingen, beveiligingsproblemen of lage bezoekersaantallen op uw website? Of worden er geen tot weinig leads gegenereerd, waardoor uw website niet bijdraagt aan uw business doelstellingen?

Wanneer uw website niet de juiste resultaten boekt, dan biedt migratie naar een gebruiksvriendelijk, snel en veilig CMS de uitkomst.

Investeringen maximaal benutten en terugverdienen

Wij nemen uw website integraal over en achterhalen de relevante pijnpunten die zorgen voor vertraging of verzwakking. Vervolgens hergebruiken en verbeteren wij de content, het design en de functionaliteiten of voegen we deze waar nodig toe. Deze optimalisaties verbeteren de online vindbaarheid, de gebruiksvriendelijkheid en de conversieratio van uw website. Zo zorgen wij ervoor dat uw voorgaande investeringen maximaal benut worden en nieuwe investeringen zich snel terugverdienen.

Meetbaar rendement

Een reportingtool als Google Analytics, Online Succes of HotJar geeft vervolgens inzicht in de verbeterde bezoekersstromen en in het online rendement van uw website. Wordt u online succes klant? Dan ontvangt u maandelijks een op maat gemaakte rapportage. Hierin ziet u precies wat onze optimalisaties u opleveren.

ONLINE SUCCES IS…
…OVERAL HET MAXIMALE UITHALEN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
allrig.jpg
aliancys.jpg
eriks.jpg
heinen_en_hopman.jpg
handicare_stairlifts.jpg
Onze Middelen en Technologieën
Microsoft partner
Adobe partner
Asp dotnet
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail