Responsive website laten maken

Op zoek naar meer online leads met behulp van een responsive website? Laat deze dan maken door de specialisten van internetbureau Sigma Solutions.

Voordelen van een responsive website

  • Meer websitebezoekers: Vergroot het websitebereik door internetgebruikers met een smartphone, tablet en desktop een goed werkende website te bieden.
  • Betere online vindbaarheid: websites die geschikt zijn gemaakt voor smartphones krijgen hogere posities bij mobiele zoekopdrachten. Bovendien behoren risico’s met betrekking tot duplicate content tot het verleden.
  • Meer online leads: De toename in het aantal websitebezoekers zal resulteren in een toename in het aantal online conversies.
  • Analytics consolidatie: Door de website op één domein te laten functioneren kan van één Google Analytics account worden gebruikt.
  • Kostenbesparing: Een responsive website is goedkoper dan een aparte mobiele website, zowel in bouwkosten als in onderhoudskosten.

De responsive websites van Sigma Solutions

  • Maken voor content (tekst en beeld) gebruik van de informatie die al in de bestaande database is opgeslagen.
  • Zijn geoptimaliseerd voor websitebezoekers met alle soorten smartphones en tablets. Dus niet alleen de iPad en de iPhone, maar ook apparaten gebaseerd op Google Android en Microsoft technologie.
  • Zijn volledig aanpasbaar met content management systeem Accessify WCMS.
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper