Professionele Website Laten Maken

Bedrijven die willen dat het onlinekanaal met positieve ROI bijdraagt aan hun business laten door Sigma Solutions een professionele website maken.

De Professionele Websites van Sigma Solutions

Door Sigma Solutions gemaakte professionele websites onderscheiden zich op de volgende onderdelen:

  • De website sluit aan bij de doelstellingen (informeren, lead generation of online sales) van onze klant: Wij gaan pas aan de slag met een opdracht als wij er zeker van zijn dat onze klant de investering binnen acceptabele tijd terugverdient.
  • Professioneel WCMS: Accessify WCMS, het contentmanagementsysteem van Sigma Solutions is gericht op gebruiksgemak, online vindbaarheid en online conversie. Zo kunnen webmasters afbeeldingen direct plakken en bewerken in de content, worden online marketeers maximaal ondersteunt bij hun SEO-activiteiten en is het aanmaken en publiceren van een webformulier eenvoudig.
  • Eén aanspreekpunt: onze klanten hebben voor het rendement van hun internetkanaal één aanspreekpunt.

Onderdelen waar elke gemaakte professionele website volgens ons aan moet voldoen zijn:

  • Professioneel webdesign, gebaseerd op de corporate identity of huisstijl van de klant.
  • Met Responsive Design wordt de website optimaal weergegeven op desktop, tablet en smartphone.
  • Technische Zoekmachine Optimalisatie is gegarandeerd, dus zoekmachines kunnen de website eenvoudig doorzoeken en opnemen in de index.
  • Elke webpagina is voorzien van een call2action, die bij voorkeur bestaat uit een telefoonnummer, een e-mailadres en een contactformulier. Zodoende is de website maximaal gericht op online conversie.
  • Maximaal inzicht in kansen van het internetkanaal en rendement van de professionele website. Dit wordt gerealiseerd met behulp van Google Analytics.
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper