Investor Relations website

Investor Relations website

De brug tussen u en uw investeerders

Transparantie en betrouwbaarheid zijn key

Transparante en betrouwbare informatievoorziening is één van de belangrijkste uitdagingen voor IR-afdelingen van elke grote onderneming, met of zonder beursnotering. De druk, door de groeiende vraag om informatie van stakeholders, neemt alsmaar toe. IR-afdelingen hebben de taak om investeerders en andere de stakeholders tijdig en volledig te informeren.

Dé plek waar men alles vindt over uw bedrijf

Door deze trend zijn Investor Relations (IR) websites de brug geworden tussen u en uw investeerders. Het is dé plek waar de stakeholders - aandeelhouders, analisten, de financiële media, NGO's, vakbonden en iedereen die geïnteresseerd is in uw bedrijf - alles over uw organisatie kan vinden. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsdocumentatie, rapportages, jaarverslagen, koersinformatie, overnames, MVO-beleid, uw vacatures en de laatste persberichten.

Optimale gebruikerservaring en maximaal resultaat

Deze websites zijn allen maatwerk, want geen enkele onderneming is hetzelfde...net als hun doelgroep. Het uitgangspunt van deze websites is echter altijd hetzelfde; allen zijn zij zo ontworpen dat zij de bezoeker een optimale gebruikerservaring bieden en het maximale resultaat behalen voor uw onderneming.

ONLINE SUCCES IS…
…MAXIMAAL RESULTAAT

Veelgestelde vragen

Vertel eens wat meer over die meertalige IR websites...

Met ons eigen consentmanagementsysteem is alles op het gebied van meertaligheid mogelijk. Hier kunnen wij zoveel talen aan toe voegen als u wilt. Ook talen met unieke tekens, zoals Chinees, Arabisch en Russisch, zijn voor ons geen probleem.

Ik wil alle content van mijn eigen website en die van mijn dochterondernemingen graag op één plek, kan dat?

Absoluut! In dat geval spreken we van een (meertalig) website platform. Dat is één centraal platform, voor alle content, waaraan alle (dochter-)websites en back-end-systemen gekoppeld zijn. Dat maakt contentmanagement een stuk makkelijker!

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper